Wycena naprawy blacharskiej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 32qba32
    Classic
    • 2010
    • 25

Panowie i Panie

Logow teraz nie zrobie bo na dzialce grilla odpalam :-))) ale co moglem to zrobilem, zajrzalem pod maske zeby zobaczyc wezyki podcisnienia i sa cale :-)))

Natomiast co zwrocilo moja uwage, to brak tylania. Zawsze kiedy siedzialem w samochodzie albo podnosilem maske to bylo takie "cyk cyk cyk" teraz tego nie ma :-(
    Mam ten zawor n75 w metalowej obudowie, takiej koloru miedzianeg, bo wiem ze sa dwa rodzaje. To chyba on tak pykal, tak?
    Czy ten zawor powinien cykac przy wlaczonym zaplonie?
    Jesli tak to nie cyka i chyba mamy winowajce :-)))

Prosze o potwierdzenie mojej teorii :-))) to odrazu zamowie nowy zeby miec po weekendzie :-))))
  • laurin
    Rider
    • 2009
    • 727

Witam,

Będę ogarniał koledze auto po lekkiej stłuczce (klapa i takie tam) i chce jako warsztat, który będzie to naprawiała zgłosić to do ubezpieczyciela w sprawie wyceny. Jakie kroki muszę podjąć aby dobrze załatwić sprawę i koledze jeszcze parę PLN zostało
    Czy muszę mieć jakąś umowę z ubezpieczycielem? Jak z nimi rozmawiać i negocjować

Pzdr,
    Laurin

Komentarz

• german81
      L&K
      • 2010
      • 1414
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AUQ 1.8 20VT 180 KM
      • BZB 1.8 TSI 160 KM

miałes juz jakies ogledziny wycene?
      diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• laurin
        Rider
        • 2009
        • 727

kolega sam był na oględzinach - pospieszył się...
        Wycenili delikatnie ponad 2tysie brutto - po południu będę miał ten protokół, bo jeszcze go nie widziałem

Da rade jeszcze coś zmienić na + ?

Komentarz

jaki ubezpieczyciel?

Komentarz

• german81
            L&K
            • 2010
            • 1414
            • Octavia II combi (1Z5)
            • AUQ 1.8 20VT 180 KM
            • BZB 1.8 TSI 160 KM

zobacz co jest na wycenie i umów sie na nastepne ogledziny po demontarzu np. zderzaka lamy itd. i pokarz gosciowi ze jeszcze to jest uszkodzone i tamto jest uszkodzone i nie musz byc warsztatem ponowne ogledziny nalerza ci sie jak pseu buda . ja ostatnio tak wydembiłem jeszcze dodatkowe 1500 pln
            diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• laurin
              Rider
              • 2009
              • 727

Tak zrobię - porozbieram trochę żeby było widać co jest popsute i umówię się na ponowne oględziny... Zobaczymy co z tego wyjdzie

Dzięki za rade

Komentarz

Pracuję...