Robbo94, może zapytaj w temacie spotów? Co do alarmu to też mam w nim domykanie szyb, tyle że alarm mam fabryczny. W dokładanych trzeba chyba coś z modułem robić - domykanie szyb jest chyba w komforcie. No, ale nie jestem pewien, także nie chce mieszać...
Zakup Skoda Octavia II - 2008/2009
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zakup Skoda Octavia II - 2008/2009
Witam forumowiczów.
Wybaczcie proszę prostackie pytanie nowego. Moja małżonce spodobała się Skoda Octavia II. Koleżanka ma, przejechała się i spodobało się. Chce, żebym jej taką nabył. Nie mam nic przeciwko, cena niższa niż A4 a i tak muszę wymienić
Problem w tym, że nie mam zielonego pojęcia o tych samochodach, oprócz kilku opinii znajomych użytkowników. Czy mógłbym prosić o poradę, czy to dobry wybór. Generalnie, samochód do użytkowania po mieście, trochę wyjazdów w ciągu roku w dłuższe trasy - wakacyjne z dużym bagażem. Codziennie do szkoły, trochę po mieście. W sumie jak wyciśnie rocznie z niej 30k przebiegu będzie dobrze.Bardzo zależy mi na niskiej awaryjności. Myślę o 2-3 letniej Octavii II z przebiegiem rzędu 50-70k km. Zasugerujcie proszę wariant z jakim silnikiem wybrać.
-
-
jak robisz po 30 k i chcesz diesla to szukaj 1.9 a jak nei zalezy ci na mocy to szukaj 1.6 mpi i do tego mozna gaz wsadzić.
ja sobie w tym roku zmieniłem o1 na o2 wlasnie z silnikiem 1.6 mpi wstawiłem gaz i sie ciesze. za auto z 2008 roku ( pierwsza data rejestracji marzec 2009) ambiente + dodatki z pzrebiegiem 34 tys zaplaciłem 45000. zadowolony jestem niesamowicieBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz