[O2] tegoroczny Tour czyli O2 przed liftem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Koroviov
    Classic
    • 2010
    • 2

Zamieszczone przez niezal
    Octavianos, czy możesz potwierdzić, że w tej końcówce O2 Tour stosują poprawione uszczelki drzwi, tj. bardzo miękkie.

Na razie nic mi nie wycierają, są dość miękkie, ale ja jeszcze ostatnio po pół roku używania przetarłem je silikonem.

Czy tablica rej. z podkładką z tyłu ma tendencję do uderzania o lakier pokrywy bagażnika przy zamykaniu i w związku z tym podobnie jak w O1 wymaga podklejenia gumą? Mam podkładki gumowe z mocnym klejem, podklejałem jakiś czas temu w O1, polecam, podobne do tych:

Tak ma tendencję, dlatego zamontowałem podkładkę elastyczną pod tablicę rejestracyjną, bo tak waliło mi z tyłu nawet na nierównościach.

Moją O2 Tour Combi odbieram już za 3 tygodnie .
    Pochwal się koniecznie w dziale Nasze Auta!
  • adrianadik
    Classic
    • 2009
    • 9

Witam

Wraz ze znajomym chcieliśmy założyć pokrowce w jego nowej Occi Tour (samochód tegoroczny tak więc jest to Tour w budzie z O2 przed liftem). Nie możemy sobie poradzić z podniesieniem siedziska tylnej kanapy. Dodam, że nie jest ona dzielona (nie ma podłokietnika na środku). Po złożeniu oparcia na dół nie mogliśmy unieść kanapy do góry. W instrukcji jest wzmianka tylko o dzielonej kanapie. Przecież musi być możliwość podniesienia jej do góry prawda? Macie może jakieś sugestie?

Komentarz

• dziadekk
      Rider
      • 2011
      • 355
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Właśnie niedowierzając, że to trudne sprawdziłem-siedzisko unosimy do góry i całe cofamy do tyłu aby zeszło z zaczepów tylnych i mamy całe siedzisko wyjęte, montaż odwrotny i wsio :lol:

Komentarz

Pracuję...