Dziwny odglos?!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wodziu
    Classic
    • 2007
    • 29

Dziwny odglos?!

OK, THX za odpowiedz. Sorry za brak polskich fontow, ale nie mam ich w mobilu.

Mam nastepne pytanie: czy znacie kogos, kto moze dobrze to zrobic jak najblizej Wloclawka? Chodzi mi o zhamowanie przed, wgranie softu dopasowanego do warunkow i zhamowanie po. Mysle, ze daloby sie to zalatwic przez dealera, ale wtym ukladzie pojechalbym do tunera sam z autkiem, mysle ze jest to do zlatwienia w jeden dzien.

Dzieki jeszcze raz.
    Pozdrawiam

Olejek
  • ewa.saganowska
    Ambiente
    • 2006
    • 165

Dziwny odglos?!

Hej!
    Szczegolnie zima, ale teraz tez przy ruszaniu cos po lewej stronie (kolo???) zgrzyta jak stara szafa i zaraz przestaje. Zima mechanik powiedzial ze kolo moze sie slizgac, ale latem? Problem wystepuje sporadycznie, ale zawsze... Co to moze byc?
    Pozdrawiam, Ewa.

Komentarz

moze coś z przegubem, cięzko wyczuc tak
      podjedz do Jetronika, albo na miedzyrzeczką - jutro ja tam będe po 14 -> i pewnie ci znajda co siędzieje z tym kołem.

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Re: Dziwny odglos?!

Zamieszczone przez ewa.saganowska
        Problem wystepuje sporadycznie, ale zawsze...
        to jak w koncu :?: :roll:
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• bartolini1978
          Elegance
          • 2006
          • 755

ewa.saganowska, ale przy mocnym czy lekkim ruszeniu i czy koła masz skrecone czy na wprost jak pojawia sie ten dzwiek

Komentarz

• QBA
            RS
            • 2004
            • 2646

ewa.saganowska, a nie jest tak, ze ten odglos jest przy ruszaniu na sliskim? Takie lekkie chrobotanie. Bo jak tak, to elekroniczna blokada mechanizmu roznicowego (taka pseudo szpera). Polega na tym, ze przyhamowuje kolo o mniejszej przyczepnosci i wtedy jest takie chrobotanie

Komentarz

• ewa.saganowska
              Ambiente
              • 2006
              • 165

Kola sa wyprostowane, nawet na suchej drodze tak sie dzieje. "Piszac Problem wystepuje sporadycznie, ale zawsze..." mialam na mysli sporadycznie.

Komentarz

• marnik79
                Drive
                • 2006
                • 76

A sprawdzałaś poduszkę od skrzyni? U mnie tak było przy ruszaniu i okazało się że poduszka jest niedokręcona i stuka.
                Teraz Laguna II 2,0 dci 150KM ...
                Octavia II kombi 1,9 TDI również w stajni w rodzinie

Komentarz

Pracuję...