Zamieszczone przez blind_walker
[O1] akumulator
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ja ostatnio zmieniłem na Futurę lecz tą:
Po bokach zostało trochę więcej luzu, na wysokość ten który chcesz kupić powinien wejść, jest 15 mm wyższy tylko od 72 Ah, a mój siedzi niżej niż fabryczny.
Komentarz
-
będzie pasował bez problemu :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
witam mam wielki problem posiadam Octavie 1.9 tdi 2000rok i muszę wymienić akumulator a nie wiem jaki mam kupić obecnie siedzi 64 Ah auto nie posiada klimy ma same podstawy i tu moje pytanie czy Akumulator 70 Ah nie bedzie za duzy i jaka ma być moc rozruchowa aby alternaror zdołał go ładować proszę o szybką odpowiedzMooniczkaa_1988
Komentarz
-
mooniczkaa_1988, podjedź do sklepu z akumulatorami i na pewno Ci powiedzą jaki masz kupić. Inni kupują 77 Ah, więc 70 Ah nie będzie za duży"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Możesz brać spokojnie 70 a prąd rozruchowy im większy tym lepiej . Futury są bardzo dobre jak chcesz tańszy to bierz centre standard . Osobiście właśnie taką używam już 3sezon i żadnych problemów
Komentarz
-
wiem że Centry są dobre bo moja siedzi w aucie już 7lat no i niestety się sypneło na raz wszystko wymiana oleju i filtrów rozrządu akumulatora i trzeba jeszcze pogrzebać w module silnika hehe ale jak na 11latka trzyma się rewelacyjnie=]nie zamieniłabym jej na żaden inny samochód=]Mooniczkaa_1988
Komentarz

Komentarz