tomikt, no niestety. Polak zawsze mądry po szkodzie i na błędach się nie uczy. Zaprzepasciliśmy swoją szansę w motoryzacji i teraz auta swojego nie mamy i mieć najprawdopodobniej juz nie będziemy. Za to nasi styliści projektują auta dla znamienitych zachodnich marek np. Kamił Łabanowicz - Audi, Adam Bażydło - Peugeot, Tadeusz Jelec- Jaguar, Justyn Norek - Fiat, czy Zbigniew Maurer - Alfa Romeo.
[O2] Otwieranie maski w O2. a w o2 tour
Zwiń
X
-
[O2] Otwieranie maski w O2. a w o2 tour
Chciałbym kupić taki grill do Octavii http://allegro.pl/skoda-octavia-ii-2...870323689.html
ale martwi mnie jedna sprawa, mianowicie, jak między tą siatkę miałaby się zmieścić rączka do otwierania maski, która w Tourze pionowo wychodzi przez żebra w grillu. Czy w O2 nie Tour, przed Liftem była inna dźwignia?Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
-
-
Re: Otwieranie maski w O2. a w o2 tour
Zamieszczone przez OCPtaxiChciałbym kupić taki grill do Octavii http://allegro.pl/skoda-octavia-ii-2...870323689.html
ale martwi mnie jedna sprawa, mianowicie, jak między tą siatkę miałaby się zmieścić rączka do otwierania maski, która w Tourze pionowo wychodzi przez żebra w grillu. Czy w O2 nie Tour, przed Liftem była inna dźwignia?
wszystko jest identyczne....
Komentarz
-
-
Re: Otwieranie maski w O2. a w o2 tour
Zamieszczone przez OCPtaxiCzy w O2 nie Tour, przed Liftem była inna dźwignia?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
koledze chodzi o "dzwignię" nie w kabinie, ale przy zamku klapy. normalnie są pionowe "paski" w atrapie. a na tej pokazanej jest siatka i dźwignia nie wyjdzie.
uważam jak Maicroft, coś musi być do zmiany ... w Fabii 1gen. było to ładnie wkomponowane właśnie w ten grill - jego ramkę, może tu bedzie potrzebna podobna przeróbka ? :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczukapi, w każdej takiej atrapie dodatkowo powinna być dźwignia otwierania maski pasująca do sprzedawanego grilla
dla mnie jest sprawa jasna - trzeba coś wykombinować bo na pewno ta dźwignia jest częścią zamka i tu włąśnie jest punkt do przemyśleń. Tak było w F1 - dźwignię kupiłem w ASO, bo stara się rozleciała :/
Komentarz
-
-
OCPtaxi, w innym sklepie z tym samym grillem jest info
"Produkt jest nowy wykonany z materiału ABS, renomowanej firmy FK-AUTOMOTIVE. Grill gotowy do założenia, posiada wszystkie niezbędne mocowania i zatrzaski "
Na superskoda.com podają, że wszystko jest w zestawie. Na zdjęciach znalazłem coś podobnego do drucika"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz