toomasz, Gratki kolejnego moda :!: Paweł dobrze prawi -kiedy zenonki a od siebie zapytam jeszcze o tempomat :diabelski_usmiech
[O2] Wadliwa tapicerka Fotela pasażera O II FL 2010
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
garsija78
[O2] Wadliwa tapicerka Fotela pasażera O II FL 2010
Od niedawna zauważyłem że na prawym przednim fotelu prawa boczna strona(tam gdzie jest poduch)jest lekko zagięta w lewą strone tak jak by ktoś na siłe ja zdeformował,siedzi sie normalnie ale to jak dla mnie to dziwnie wygląda,w mojej poprzedniej 12-to letniej nic podobnego sie nie działo,miał już ktoś cos podobnego i jak na to reaguje serwis???
-
Zamieszczone przez damian78lekko zagięta w lewą strone tak jak by ktoś na siłe ja zdeformował,siedzi sie normalnie ale to jak dla mnie to dziwnie wygląda,w mojej poprzedniej 12-to letniej nic podobnego sie nie działo,miał już ktoś cos podobnego i jak na to reaguje serwis???PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOFotel jest wyjmowany...(albo i nie) i z oparcia jest ściągana łądnie tapicerka - u mnie w ZIelonej Górze ASO zrobiło to idealnie! I naprawde byłem bardzo zadowolony."Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez keraj998zleca takie naprawy innym niezależnym wykonawcom, w tym przypadku tapicerowi, z którym mają podpisaną umowę
Zamieszczone przez maclukeSkoda wycofuje się z naprawiania usterek powstałych w wyniku użycia wadliwych produktów w okresie gwarancji?
Tak na marginesie w OII Tur, która teraz mam niby taki sam fotel ale jednak czuję, że boczki są "inne".PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
garsija78
Demmsi napisał...Dochodziły słuchy ze od 2012 maja przestac naprawiać na gwarancji, wiec lepiej się spieszyć. to by było wogóle bez sensu czyli co niby gwarancja a nie będą robili
Komentarz
-
Zamieszczone przez damian78to by było wogóle bez sensu czyli co niby gwarancja a nie będą robili
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez keraj998zleca takie naprawy innym niezależnym wykonawcom, w tym przypadku tapicerowi, z którym mają podpisaną umowę
Zamieszczone przez maclukeSkoda wycofuje się z naprawiania usterek powstałych w wyniku użycia wadliwych produktów w okresie gwarancji?
Tak na marginesie w OII Tur, która teraz mam niby taki sam fotel ale jednak czuję, że boczki są "inne".
Komentarz
-
-
również temat przerabiany u siebie w O2FL
wymiana na gwarancjikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Tkanina na nowym i starym Elegance jest innana fotelu i na boczkach. Do tego gora tylnego boczka jest z plastiku, a nie miekka jak przed FL. Eko-skora jest jakas taka cienka w dotyku, ze wyglada prawie jak zwykla kierownica plastikowa. Zmienil sie tez rodzaj plastiku z ktorego sa wykonane czarne elementy w srodku, jak raczki do zamykania drzwi, schowek na desce i cala reszta. Moje plastikowe drewno przy mieszku zmiany biegow jakos nie lezy jak lezy i cos tam sie rusza - ale mnie to nie wzrusza.
Komentarz
-
Komentarz