szerokosc felgi ?????

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zygiaga
    Classic
    • 2011
    • 30

szerokosc felgi ?????

Witam!
    Mam problem centralny zamek nie reaguje na piloty od początku jak kupiłem furkę i postanowiłem sie zabrac za to!
    Z klucza wszystko się super otwiera ,szyby domykają i otwierają! Po podpięciu VAGa próbowaliśmy zakodować kluczyki ale brak reakcji!Kupiłem sprawną wkładkę- pilot uzywkę ,zamieniłem grotami i ten pilot tez nie jest widziany przez odbiornik! piloty maja częstotliwość 434 i taki też dokupiłem!elektryk mi radzi zamontować osobne piloty i nową centralkę!Czy oprócz tego wyjścia mozecie mi coś doradzić czy to moduł komfortu coś nie halo czy coś innego,chciałbym piloty z kluczykiem a dodatkowe breloki mi nie leżą!
  • 13karolss
    Ambiente
    • 2010
    • 199

szerokosc felgi ?????

mam pytanie dotyczoce felg chcem sobie sprawic takie pod choinke mam nowe opony 15/65/195 i szukam do nich aluminiowych felg i znalazlem 2 ktore mi sie podobajo ale ku mojemu zdziwieniu one roznio sie parametrami ????? a dokladnie szerokoscio felgi jedne majo 6 cali drugie 6.5 o co kaman ktore bedo pasowaly ????

karol - człowiek który zostal papierzem

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7461
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

I jedne i drugie będą pasowały ale i jedne i drugie odradzam, bo to chiński szit.
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• lilo
        RS
        • 2006
        • 4317
        • Mercedes-Benz

13karolss, W sam raz na raz kup ori
        Daniel

Komentarz

• 13karolss
          Ambiente
          • 2010
          • 199

tzn chinski shit ??? a co to ori ??? a 0.5 cala szerokosci nie ma wplywo na jej zywotnosc czy wytrzymalosc ??? bo mi sie wydaje ze ro duzo ?

Komentarz

• lukasz3112
            RS
            • 2008
            • 3607

Zamieszczone przez 13karolss
            tzn chinski shit ??? a co to ori ??? a 0.5 cala szerokosci nie ma wplywo na jej zywotnosc czy wytrzymalosc ??? bo mi sie wydaje ze ro duzo ?
            ja mam 8" szerokość i nie narzekam.
            ori tzn oryginalne. nie kupuj takiej chińszczyzny bo to w rzeczywistości dużo brzydziej wygląda a i ich żywotność jest duużo gorsza niż normalnych felg.
            Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• blackrs
              RS
              • 2008
              • 4829
              • Superb II combi (3T5)
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez 13karolss
              mam pytanie dotyczoce felg chcem sobie sprawic takie pod choinke mam nowe opony 15/65/195 i szukam do nich aluminiowych felg i znalazlem 2 ktore mi sie podobajo ale ku mojemu zdziwieniu one roznio sie parametrami ????? a dokladnie szerokoscio felgi jedne majo 6 cali drugie 6.5 o co kaman ktore bedo pasowaly ????
              myślałem że tylko ci z Łomży mówią zamiast "ą" "o" a tu patrzę że i z mojego rodzinnego miasta tak piszą. popraw proszę pisownię bo się czytać nie da
              co do felg to kup sobie coś firmowego dezenty czy jakies oz będą w niewiele wyższej cenie a na pewno ci starczą na dłużej niż jeden sezon
              BYŁA o1 rs
              BYŁA o2 1.6
              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• 13karolss
                Ambiente
                • 2010
                • 199

aha- ???? hmm moze i masz racje znalazlem uzywane za 700zl http://moto.allegro.pl/uzywane-felgi...908558952.html no wiec hinskie niedobre a ile kosztujo orginalne ze tak zapytam ??? mam jechac do aso ??

sorki za pisownie, slaby ze mnie klikacz komputerowy :P pióro lepszym mym orezem jest,a wiesz moze gdzie kupic albo zobaczyc jakie majo modele ???

Komentarz

• blackrs
                  RS
                  • 2008
                  • 4829
                  • Superb II combi (3T5)

te to pokazałeś to też chińskie
                  poszukaj na forum tematów z felgami jest tego mnóstwo. popatrz co koledzy mają pozakładane i będziesz wiedział co się podoba. do tego na allegro jest sporo
                  BYŁA o1 rs
                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Mihau
                    RS
                    • 2009
                    • 7461
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

13karolss, pokazujesz same chińskie kupy.
                    W ASO już raczej nie kupisz do O1 felg, a nawet jak będą to koło 500-600 za sztukę trzeba liczyć. Poszukaj jakiś lepszy firm typy ATT, Anzio, Dezent, Ronal, itp.

Poszukaj sobie tutaj --> http://felgi.pl/ duży asortyment i spoko ceny,

a tak btw. to temat o felgach już jest http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38383 więc pisz tam, a to proponuję zamknąć.
                    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• 13karolss
                      Ambiente
                      • 2010
                      • 199

okej :wink:

Komentarz

• blackrs
                        RS
                        • 2008
                        • 4829
                        • Superb II combi (3T5)

patrz tez an to że jak chcesz 15 to nie każda felga będzie dobrze wyglądała na tak małym rozmiarze. kup sobie takie dezenty i już
                        BYŁA o1 rs
                        BYŁA o2 1.6

Komentarz

• 13karolss
                          Ambiente
                          • 2010
                          • 199

ale ja bym chcial czarne z jakos biala albo srebrna wstawka , bo moja skodzina jest cala czarna:P i chcem zeby felgi byly czarne ale z jakims elementem w/w kolorow ehh no nic

Komentarz

• lukasz3112
                            RS
                            • 2008
                            • 3607

13karolss, no to dezent RK Dard lub Dezent RE dark.
                            Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Borsuk2
                              L&K
                              • 2010
                              • 1203

13karolss, kolega blackrs już Ci delikatnie sugerował błędy w pisowni. Zanim zatwierdzisz post do wysłania - popraw błędy. Przecież system podkreśla Ci je na czerwono. :wink:
                              Fajna stronka

Komentarz

Pracuję...