ja pare razy pisalem. Wymienalem modul w kilku samochodach. W jednym musiaelm zrobic chyba blisko 50km zeby wspomagnaie zaczelo dzialac. Pomimo prawdidlowych adaptacji.
bkc zamiast bxe
Zwiń
X
-
bkc zamiast bxe
Witam
Zacznę od tego że szeroko i ostatnio omawiany problem z silnikiem BXE trafił i do mnie. Obrócona panewka, wał na śmietnik i prawie korba na zewnątrz. Szukam silnika i mam do wzięcia BKC w dobrej cenie z w miarę dobrego źródła. Przekopałem pół internetu i już sam nie wiem. Różnią się tylko czujnikiem w misce?? Czy jak kupię goły słupek to reszta osprzętu podejdzie??
A tak przy okazji drugie szybkie pytanko: Czy dół jest taki sam we wszystkich TDIkach?
pozdroBlackus Taxus Skodus Octavius
-
-
Nodeusz, dół bodajże jest wszędzie taki sam (mowa o 1.9 oczywiście). Osprzęt jest taki sam, ewentualnie jakieś małe szczegóły do ogarnięcia, ale nie powinno być problemu
Z ciekawości - przy jakim przebiegu takie jaja się Ci zrobiły?Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz