Nie montuje się instalacji LPG w fabryce ze wzgędu na problemy homologacji butli do gazu. Gdzieś pisano że niby częściowo przygotowują to w fabryce, ale gość w ASO mówił że instalacja jest montowana w ASO i jest to instalacja dedykowana. Także nie występują w Polsce (była jakaś próbna seria kilkaset egzemplarzy z instalacją oryginalną, ale zaprzestano ze względu na homologację) oryginalne. Także info że masz instalację montowaną w Tourze to oznacza to nic innego jak montaż jej w ASO.
[O1] obszywanie kierownic
Zwiń
X
-
[O1] obszywanie kierownic
witam
czy koledzy możecie mi polecić jakąś firmę najlepiej warszawa okolice na obszycie kierownicy nie chodzi mi tu o zakup na allegro na wymianę bo to mnie nie interesuje najlepiej by to była firma gdzie mogę podjechać zdemontują moja obszyją założą wdzięczny będę za aktualne namiary na taką firme oczywiście sprawdzoną solidną.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
-
-
Jest taki spec m.in. chyba na ul Robinii.
Wystarczy przeszukać forum, ten czerwony napis nie gryzie.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
dlatego pytam bo w wyszukiwarce jest straszny bałagan i zero aktualnych info a zwłaszcza z konkretnymi namiarami a o to pytam.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
momo05, ja wiem, że najlepiej jest jak ktoś poda gotowca na tacy...
Kliknąłem właśnie Szukaj i po 5s taki temat znalazłem http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ght=obszywanieobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05niestety mamaj12 w tym linku z szukaj co podałeś nie jest to wawa:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Kierownicę do Octavii obszywano mi w Radomiu. Umówiłem się przez telefon i właściciel firmy obszył kierownicę którą miał na stanie a moją wziął na wymianę. Było to w minioną sobotę. Koszt 120 złotych, przekładka trwała może 2 minuty. Na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony. Kolor skóry ciemny grafit. Link do aukcji na allegro:
Komentarz
-
-
momo05, patrz tutaj, z mojego linku:
Zamieszczone przez Maru 123łukasz http://autofotel.neostrada.pl/ ja tam robiłęm przekłądkę skór. polecił mi warsztat _tm_ i też jestem zadowoliony :wink:
Kontakt
Mirosław Cholewiński
ul. Robinii 8a
02-495 Warszawa
tel. 667-72-65obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
dziadekk, jest coś takiego w przyrodzie jak ekspansja, Ursus, chcesz czy nie to już Warszawa. Wiem, wiem, dla mnie też rondo Babka a nie Radosława i Ursus to nie Warszawa ale wystarczy tych mądrości w ten deseń.
Ad rem: http://www.autotapicerki.pl/ - firma chwalona na innych forach. Co z tego że nie w Warszawie, ale blisko.
Auto Pokrowce. Tapicerstwo samochodowe
Stefana Żeromskiego 17, Warszawa
22 835 46 91 _ Tu robiłem w Primerze, zdzierstwo i chujnia z jakością. Nigdy więcej.
Radom - polecam Pana Dryję. http://www.dryja.pl - jest opinia i zdjęcia na forum.
W uzupełnieniu info od mamaj12 inna strona : http://www.autofotel.com.pl/
I to wszystko zajęło mi jakieś 5 minut :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Witam
Obszycie kierownicy to banalna sprawa. Zakupiłem na allegro na wymiar skórę do kierownicy wraz z całym zestawem do szycia. Obszycie zajęło mi około 45 minut (zrobiłem to precyzyjnie) - kierownica niczym się nie różni od oryginalnych obszywanych przez firmy tym się zajmujące. Nie trzeba mieć wielkiego talentu żeby to ładnie i czysto wykonać. Firma zedrze ładną kasę za obszycie, a samemu nie jest to trudne. Jeśli ktoś chce mogę wkleić fotki jak to wygląda w rzeczywistości po obszyciu przez niefachowca. Nie trzeba demontować kierownicy.
koszt skóry (różne wzory i kolory) - około 35 zł z przesyłką.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebik1Witam
Obszycie zajęło mi około 45 minut (zrobiłem to precyzyjnie) - kierownica niczym się nie różni od oryginalnych obszywanych przez firmy tym się zajmujące.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skohZamieszczone przez zebik1Witam
Obszycie zajęło mi około 45 minut (zrobiłem to precyzyjnie) - kierownica niczym się nie różni od oryginalnych obszywanych przez firmy tym się zajmujące.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osludwik, wstaw fotki jak do 0II zrobili, bo mi kiedys kiere spier....do 0II:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skohOk. Chciałem tylko uświadomić, że są firmy i FIRMY. Wszystko zależy od wizji właściciela i przeznaczenia samochodu. Kiedyś szukałem firm obszywających kierownicę i już straciłem nadzieję, że ktoś to potrafi zrobić tak jak fabryka. Na szczęście takie jeszcze istnieją.
Komentarz
-
Komentarz