Zamieszczone przez Podbiel
Dziwne lusterko
Zwiń
X
-
Dziwne lusterko
Witam. Pierwszy raz włączyłem ogrzewanie tylnej szyby oraz bocznych luster.....i.... przetarłem oczy ze zdumienia. Jak już usiadłem w swoim fotelu i spojrzałem w tylne lusterko, o tylną szybą widziałem jakbym był w okularach przeciwsłonecznych. lub tylna szyba szyba ( a nie jest na pewno ) przyciemniana. Jak już wyłączyłem ogrzewania tylnej szyby, to wszystko powróciła do normy. Jak próbowałem kilka dni temu tak samo zrobić, to jż mi nie wyszło. Proszę o info, co to może być. Moje auto, to OI 1,9TDI wersja ICE 2004r.
-
-
Re: dziwne lusterko
Zamieszczone przez amklisWiesz,samochód mam od nie dawna. Nie wiem,co to jest tryb nocny? Z tego co widzę,to pod lusterkiem jest taki języczek, jak u większości aut. Jak go się da w dół to lustro przestawia się w dół i na odwrót. Kurka dziwna sprawaCzasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Komentarz
-
-
tryb nocny(ściemniający) jest w O2 i jest zaislany elektrycznie i ma guzik pod spodem i diodę i fotodiodę
i działa wtedy (ściemnia się) jak coś od tyłu świeci
amklis, a jak się obróciłeś i okiem własnym spojrzałeś, to szyba była normalna?
a może coś świeciło od tyłu :shock:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Wiesz,samochód mam od nie dawna. Nie wiem,co to jest tryb nocny? Z tego co widzę,to pod lusterkiem jest taki języczek, jak u większości aut. Jak go się da w dół to lustro przestawia się w dół i na odwrót. Kurka dziwna sprawa
[ Dodano: Pon 07 Lis, 11 21:49 ]
krzynol, Nie, nie o to chodzi koledze...
Komentarz
-
-
O I mam od Lipca. A samochodami jeżdżę od 15 lat 4000tyś miesięcznie, także nie jestem do końca laikiem. Jeśli chodzi o miejsce, to auto stało na parkingku i na pewno nic mnie nie oślepiało z tyłu, ponadto to lusterko też oglądał mój kolega, i też go to bardzo zdziwiło A i na pewno byłem trzeźwy i nic nie paliłem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez amklisnic nie paliłem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez amklisponadto to lusterko też oglądał mój kolega, i też go to bardzo zdziwiło
Bo rozumiem, że po tym, jak spojrzałeś w lusterko, to popatrzyłeś tez na szybę i była normalnej przejrzystości, tak? :wink:
Może poprzedni właściciel zamontował jakieś inne lusterko w tym aucie?
Albo coś paliłeś i nie pamiętasz, że paliłeś. Lusterka boczne "normalnie" działały? :wink:
Komentarz
-
Komentarz