Witam, zbliża mi się wymiana rozrządu wraz z pompą wody oraz dodatkowo chciałem wymienić klocki hamulcowe z przodu i poszukuje dobrego warsztatu/mechanika w Poznaniu, co polecacie?
Kodowanie Bordnetz
Zwiń
X
-
gdzieś na forum mignęła mi informacja wraz z odnośnikiem do czeskiego filmiku prowadząca do wklepania w stosownym bajcie sterownika AJ ciągu binarnego, który odcinał definitywnie diagnozę żarówek. Ma to swoją wadę i zaletę jak to często bywa ale waga wady jest w tym przypadku mniejsza moim zdaniem...bo LED'owe żarówki się nie powinny spalić... z drugiej strony to jest mega g.....na produkcja (te obecne żarówki LED) i naprawdę trudno znaleźć profesjonalnie wykonaną imitację żarówki wykonaną w oparciu o LED.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
zimna diagnoza powoduje sprawdzanie czy żarówka jest działająca nawet jeśli nie włączy się danych świateł. Jej wyłączenie powoduje jedynie to, że to sprawdzenie będzie się robiło po włączeniu tego światła.
Mi się nigdy nie udało (a próbowałem baaaaardzo długo) wyłączyć sprawdzania żarówek. |Jeśli komuś się to uda, to proszę o taką informację.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckJeśli komuś się to uda, to proszę o taką informację
Zamieszczone przez innovagdzieś na forum mignęła mi informacja wraz z odnośnikiem do czeskiego filmiku prowadząca do wklepania w stosownym bajcie sterownika AJ ciągu binarnego, który odcinał definitywnie diagnozę żarówek->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz