[O2] Siłowniki klapy bagażnika O2-Combi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gklim12
    Classic
    • 2012
    • 1

Zamieszczone przez endryu
    W związku z tematem temperatury oleju proszę o odpowiedź posiadaczy 1,4 TSI czy na waszych komputerach pokładowych (nie Maxidot) wyświetla się info o tej temp :?: Przeglądając instrukcję na str.19 widnieje zapis, że w zależności od wersji powinno być takie wyświetlenie. U mnie w wersji Ambition nie ma wyświetlenia temp. oleju.
    o ile dobrze pamiętam to zależy od okresów serwisowania, jak masz wg wskazań kompa to temperatura oleju jest na MaxiDocie, jak masz stały co 15000km to nie ma.
    Grzegorz
  • pitbul
    Classic
    • 2010
    • 5

Witam.

Chciałem się podpytać czy ktoś z forumowiczów wymieniał już siłowniki klapy bagażnika nr katalogowy 1Z9827550 01S lub wie gdzie można zakupić oryginały w jakiejś przystępnej cenie, bo z tego co się dowiedziałem dzwoniąc do ASO to koszt 1 sztuki to 180zł :shock:

Może ktoś orientuje się czy siłowniki od jakiegoś modelu VW lub Seata (o Audi nie wspomnę :wink: ) pasują do Skodzianki i będą w bardziej przystępnej cenie?

P.S. Znalazłem na necie polskie zamienniki w cenie ok. 35zł/szt ale nie wiem co o nich myśleć :?
    Zamienniki z KROSNA

Pozdrawiam
    wolgadriver1

Komentarz

Pracuję...