[O2] Tour górna osłona silnika -PILNE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mar979
    Ambiente
    • 2011
    • 187

A widzisz, pracujesz w salonie Skody, no to tym bardziej dokładnie wiesz co kupiłeś
    Jasne jest że gdyby to nie była taka dobra marka to byś jej na pewno nie kupił

Ja jeszcze krótko dodam od siebie że w tej Octavii czuję się naprawdę bezpiecznie, czasem
    mam wrażenie jakbym jechał czołgiem - oczywiście mam na myśli solidność wykonania
    i zabudowanie w środku wokół mojej osoby, bo auto płynie jakby się jechało leciutkim
    samochodem a nie czołgiem. Bardzo też mi się podoba trzymanie się drogi na zakrętach
    nawet przy większej prędkości - ma się wrażenie że auto przyklejone jest do drogi.

No dobra, już dalej nie nawijam mimo że znalazłoby się jeszcze trochę super refleksji
    Moja Octa:

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=54561

Komentarz

• Octavianos
      L&K
      • 2010
      • 1130

Nie, ja bardzo chętnie czytam to, co sadzisz o swoim nowym nabytku - i czekam na inne przemyślenia Ja właśnie od początku jak mam do czynienia z Octavią również mam wrażenie jazdy solidnym, dużym i wygodnym autem. To takie auto, że wsiadasz i wiesz o co chodzi i wiesz, że jazda będzie "solidna", a z auta wysiądziesz nie zmęczony.
      Na osłodę daję fotkę osłony, a w dziale Nasze Auta zaraz kilka fotek również wrzucę.

Po weekendzie czekam na Twoje :P
      Załączone pliki
      SIMPLY CLEVER
      Wiesz co dobre :-)

Moja Maszyna
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53846

Komentarz

• Borsuk2
        L&K
        • 2010
        • 1203

Octavianos, no to ta osłona jest IMO warta swojej ceny. Bardzo ładnie się prezentuje i zakrywa prawie całą komorę silnika. Trzeba będzie o takiej pomyśleć. :roll:
        Fajna stronka

Komentarz

• irka68
          Ambiente
          • 2011
          • 123

Panowie , a jak wygląda osłona dla silnika 1,4 MPI

Komentarz

• Octavianos
            L&K
            • 2010
            • 1130

Z tego co wiem, to za bardzo nie ma osłony dla 1.4 MPI, ja nie widziałem takowej obecnie
            SIMPLY CLEVER
            Wiesz co dobre :-)

Moja Maszyna
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53846

Komentarz

• b8tz
              Rider
              • 2011
              • 368

Przekopałem całe allegro - znalazłem jedną osłonę - i to jeszcze z połamanymi zaczepami. Szukałem też osłony do seata, vw i audi (tam też szedł silnik BSE) i nic nie znalazłem...

Komentarz

• Polon
                Rider
                • 2010
                • 315

Zamieszczone przez b8tz
                Przekopałem całe allegro - znalazłem jedną osłonę - i to jeszcze z połamanymi zaczepami. Szukałem też osłony do seata, vw i audi (tam też szedł silnik BSE) i nic nie znalazłem...
                Trzeba zrobić tak samo jak Octavianos - zamówić osłonę w ASO.
                Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...