ok, ja uznaję argumenty i miarkuję, że intencją jest zachowanie ortografii z opcją zapisu bez polskich znaków (czyli w/w zawor, podluznica itp)?
Malowanie czarnych plastików w wersjach Classic
Zwiń
X
-
Malowanie czarnych plastików w wersjach Classic
Mam ochote zrobić coś takiego orientuje się ktoś które elementy można pomalować żeby nie było wiejsko (oczywiście priorytet - plasik nad rejestracją tylną)
Może wie ktoś jak wygląda sprawa z kolorem farby i dostępnością (w jakich opakowaniach w jakiej cenie, czy w ASO)
oraz do tego lakier bezbarwny jaki
-
-
popatrz na wersję ambiente na przykład i odpowiedz sobie na pytanie, który plastik wygląda wiejsko, a który nie. natomiast co do lakierów: najpierw podkład do plastików, a potem lakier właściwy. - jesli metalik - to baza a potem bezbarwny. myslę, że są to takie elementy, które raczej rzucaja się w oczy - sam nie kombinuj ( o ile oczywiście nie jesteś lakiernikiem)daj do dobrego zakładu lakierniczego- ja mam z ASO skoda raczej gówniane wspomnienia odnoszące się do jakości powłoki lakierniczej " made by aso buława agatówka".
lakier dobieraj w punktach np duponta, sikkensa, carsystemu, albo po prostu niech robi to ten , który będzie malował - jak nie trafi z odcieniem jest na kim wieszać psy, i żądać poprawek.
W aso kupisz lakier zaprawkowy - ten się nie nadaje.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
Komentarz