Malowanie czarnych plastików w wersjach Classic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kkk13
    Classic
    • 2006
    • 30

ok, ja uznaję argumenty i miarkuję, że intencją jest zachowanie ortografii z opcją zapisu bez polskich znaków (czyli w/w zawor, podluznica itp)?
  • Bonus
    Ambiente
    • 2005
    • 249

Mam ochote zrobić coś takiego orientuje się ktoś które elementy można pomalować żeby nie było wiejsko (oczywiście priorytet - plasik nad rejestracją tylną)
    Może wie ktoś jak wygląda sprawa z kolorem farby i dostępnością (w jakich opakowaniach w jakiej cenie, czy w ASO)
    oraz do tego lakier bezbarwny jaki

Komentarz

• huwe
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2005
      • 976

popatrz na wersję ambiente na przykład i odpowiedz sobie na pytanie, który plastik wygląda wiejsko, a który nie. natomiast co do lakierów: najpierw podkład do plastików, a potem lakier właściwy. - jesli metalik - to baza a potem bezbarwny. myslę, że są to takie elementy, które raczej rzucaja się w oczy - sam nie kombinuj ( o ile oczywiście nie jesteś lakiernikiem )daj do dobrego zakładu lakierniczego- ja mam z ASO skoda raczej gówniane wspomnienia odnoszące się do jakości powłoki lakierniczej " made by aso buława agatówka".
      lakier dobieraj w punktach np duponta, sikkensa, carsystemu, albo po prostu niech robi to ten , który będzie malował - jak nie trafi z odcieniem jest na kim wieszać psy, i żądać poprawek.
      W aso kupisz lakier zaprawkowy - ten się nie nadaje.
      Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Bonus
        Ambiente
        • 2005
        • 249

ok
        jak wygląda sprawa z np. zakupieneim w ASO gotowego tego elementu nad rejestracją czy one są odrazu w kolorze?

Komentarz

• nico21
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 2640
          • Volkswagen

Zamieszczone przez Bonus
          ok
          jak wygląda sprawa z np. zakupieneim w ASO gotowego tego elementu nad rejestracją czy one są odrazu w kolorze?
          W ASo kupisz element nie polakierowany. Wiec lepiej polakierowac swój
          DACAR.team

Komentarz

Pracuję...