rastajan, przydały by się większe te zdjęcia :|
O2 Tour - wyprzedaż rocznika 2011
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hotrainhttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=54658 post dodany 8 dni temu...
Komentarz
-
-
To nie wiem z którego jesteś Radzymina skoro do Krakowa wyszło Ci 400km a podróż pociągiem kosztuje 200PLN, zapytaj jeszcze kolegi jaczak1, on pracuje w Carsedzie. Zdziwiłbyś się ile osób jeździło do Krakowa po swoje auta z miejsc dalszych niż Radzymin.
BTW - nie wiesz czy się Ci to średnio kalkuluje skoro nie wiesz jaką cenę wynegocjujesz, chyba, że powiesz jaki masz budżet, jaką chcesz konfigurację, sprawdzimy jak to się ma do cennika Skody, ja Ci załatwię auto a różnicę w kasie mi oddasz :diabelski_usmiech
Więc przemyśl to czy chcesz dalej marudzić czy warto ruszyć głową.
Komentarz
-
-
blazer47, skoro to auta z salonu to Cię nie zaskoczą swoim stanem. Krótka piłka - jak odpowiada Ci wyposażenie to na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał, zwłaszcza że koledzy z forum czekają nawet 8 miesięcy na produkcję :wink: . Trasa z Krakowa do Radzymina jest w sam raz na rozgrzewkę w nowym aucieO2 Tour Kombi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47273
Komentarz
-
-
No faktycznie Kraków jest bliżej - tak palnąłem bez przemyślenia... Nie mniej jednak raczej podróż nie wchodzi w grę
Specjalnych ograniczeń co do ceny nie mam, ale interesuje mnie Tour taki bez fajerwerków czyli: LPG + Optimum + halogeny + JumboBox + Swing.
Chodzi mi także o to, że Toury, które są na placu za miesiąc będą "o rok starsze" i miło by było z tego tytułu urwać trochę z ceny....
Kuba z Carsedu ma fajne propozycje i z nim jestem najbardziej skłonny dopiąć temat.
Komentarz
-
-
Witam,
Sorry za wątek inny niż Octavia (ale to jedna rodzina), ale poszukuję nowego lub lekuchno używanego Superba kombi w bardzo dobrym wyposażeniu (np. Elegance) i w jeszcze lepszej, promocyjnej cenie.
- diesel 170KM lub benzyna 1.8 (jeśli mozliwy LPG)
- zakup natychmiastowy (przyszły tydzień)
- płatne gotówką lub przelewem.
Pozdrawiam,
Marek M
+48723624262
[email protected]
Komentarz
-
Komentarz