Dokładnie tak. Kup kompletne lusterko elektryczne. Będzie najtaniej niż jakieś przeróbki.
[O1] Osłona chłodnicy (dokładnie atrapy)
Zwiń
X
-
[O1] Osłona chłodnicy (dokładnie atrapy)
Witam przeczytałem parę tematów na ten temat ale mam dodatkowe pytania chodzi o benzyniaka i o osłonę firmy Heko - w związku z tym że jadę do pracy, która znajduje się w odległości 7 km (jak nie mam czegoś załatwić i nie potrzebuję samochodu to jeżdżę tramwajem) zastanawiam się nad jej kupieniem i mam pytanie czy jest sens. Jak uważacie??. Mam skodę od niedawna wiec nie mam doświadczenia w sprawie tej.
-
-
Komentarz
-
-
Ja również używam tej osłonki, używałem w Fabii i używam teraz w Octavii, zaletą jest to że silnik się mniej wychładza i szybciej nagrzewa, polecam to rozwiązanie zamiast kartonu zasłaniającego chłodnicę// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
Ja też używam ale głównie z dwóch powodów:
1. Fajnie wygląda
2. Nie syfi się silnik solą itp w zimę
Jeśli chodzi o szybsze nagrzewanie to może jest trochę szybciej ale jest to raczej mało zauważalne. Wlot w zderzaku jest na tyle spory, że powietrze spokojnie "gwizda" w chłodnicę. Co za tym idzie nie ma ryzyka przegrzania wg mnie nawet w lato.Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
Komentarz
-
Komentarz