Dobra. widze że wszyscy jacyś pobudzeni. to że załozyłem tu konto rok temu nie znaczy ze znam to forum taj jak wy. Intensywnie kożystam z niego od 2 tygodni i sie jeszcze nie nauczyłem. Obiecuje ze postaram sie nad sobą popracować i nie popełniać więcej tych gaf. A teraz wszystkich tych co uraziłem gorąco PRZEPRASZAM!!!!! A szczególnie PAF-a i SZKODA. POZDRAWIAM
Buczenie silnika
Zwiń
X
-
Buczenie silnika
Witam
Jechałem sobie wczoraj nad jeziorko i samochód był troche napakowany i jakoś tak zaczęło do mnie dochodzić jakieś buczenie chyba z silnika. Sam nie wiem. Na 4 biegu tak około 100 km/h i na 5 też . Sprawdziłem olej , jest spoko ( poniżej środka miedzy max i min) Zatakowałem paliwo na petrochemii , mam przejechane 51 tys . Odgłos taki jakby jakiś sportowy tłumik byl . co to może być??????
Poobserwuje troche i zobacze ale jaqk kto by miał jakąś sugestie to dawajcie.KOLEJNY ZADOWOLONY Z SERWISU DOBRYGRZESWAWA
-
-
Zamieszczone przez Mirosław BrożyńPoobserwuje troche i zobacze ale jaqk kto by miał jakąś sugestie to dawajcie.
Przecież jeśli Ty nie wiesz gdzie i co Ci buczy to jak my to mamy stwierdzić ????Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez huweroponuję nurka do kanału i szukanie nieszczelności na wydechu. to co mi się pierwsze nasuwa przy Twoim stwierdzeniu "sportowy tłumik".Zamieszczone przez RomanSZajrzyj tam gdzie buczy i już będziesz wiedział :wink: Jeżeli nie to szukaj wróżki... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74Zamieszczone przez RomanSZajrzyj tam gdzie buczy i już będziesz wiedział :wink: Jeżeli nie to szukaj wróżki... :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74RomanS napisał/a:
Zajrzyj tam gdzie buczy i już będziesz wiedział Jeżeli nie to szukaj wróżki...
moze grzeczniej, chce chłop pomocy a ty z takim tekstem ... apeluję o rozwagę.
No chyba, że przyczyną buczenia jest cel wyjazdu, czyli....jeziorko :szeroki_usmiech
Może auto nie lubi w tę stronę jeździć.....
Pomóc można jak się zlokalizuje problem (chociaż spróbuje to zrobić !) pisząc nt jak go usunąć, a tak to co ???Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz