O1 AGR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • projman
    Classic
    • 2013
    • 2

O1 AGR

Zamieszczone przez octaviars1
    ze jak jest ponizej 8*C i ktos zostanie zlapany na letnich to mandat. A nie, ze termin sobie ustalaja, co oni kurwa metereolodzy czy wrozbici, ze snieg spadnie akurat w pazdzierniku?
    W takim razie rozumiem, że od września/października już będziesz na zimowych pomykał? :lol:
    No bo przecież jadąc rano do pracy taka temp. jest realna.

Poco sobie komplikować życie. Opony zimowe na zimowe warunki czyli, śnieg, błoto pośniegowe i porządne mrozy (nie przymrozki). A jak to zrobisz gdy cie w trasie złapie zamieć i drogi zrobią się białe to już twój problem.
    Czy dla Polaka wszystko musi być rozpisane punkt po punkcie?
  • Smoczek1989
    Classic
    • 2011
    • 9

O1 AGR

Witam wszystkich znawców Octavi

Pisze z zapytaniem głównie do posiadaczy silników 1.8 20V ale nie tylko bo wiem każdy swoje może dorzucic do tematu.
    Mam okazje kupić octawie własnie z takim silnikiem. i chciałbym prosić o wypowiedzenie się Was na temat niezawodnosci tego silnika? jak tak naprawde jest ze spalaniem. I ostatnie pytanie jak jest z trwałością tego zespołu (łańcuszka) łączącego wałki rozrządu bo czytałem ze troche lipa z tym i strasznie drogie to jest.
    Z góry dziekuje za informacje

Komentarz

• macluke
      Elegance
      • 2010
      • 875

Re: O1 AGR

mam taki samochód od nowości (rocznik 2002, MY2003).
      To jeden z najlepszych silników 1.9 TDI.
      W moim przypadku jedyną awarią samochodu była cieknąca chłodnica, poza tym żadnych napraw, poza oczywistymi wymianami elementów, które się zużywają.

Jeden malutki feler - notlauf :diabelski_usmiech, ale to jest do przejścia.

Komentarz

• bradley
        L&K
        • 2008
        • 1465

To w koncu AGR czy AGN? W tytule pytasz o diesla a w temacie piszesz o benzynie... :roll:
        VW Vento 1.9TDI 1Z ++
        Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
        Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• Smoczek1989
          Classic
          • 2011
          • 9

Kurde panowie przepraszam ale gafa z tym tytułem;/ Chodzi mi oczywiscie o benzynke AGN

Komentarz

Pracuję...