Panowie powiedzcie mi dlaczego w konfiguratorze wybierając scouta w wyposażeniu dodatkowym nie ma opcji "niezależny system ogrzewania i wentylacji z pilotem zdalego sterowania", a w wersji 4x4 (począwszy od ambiente) jest?
Panowie powiedzcie mi dlaczego w konfiguratorze wybierając scouta w wyposażeniu dodatkowym nie ma opcji "niezależny system ogrzewania i wentylacji z pilotem zdalego sterowania", a w wersji 4x4 (począwszy od ambiente) jest?
Niektóre dodatki wykluczają się z innymi, bierzesz 4x4 nie masz Webasto, bierzesz Pakiet Dynamic nie masz multifunkcji. Było juz o tym. Taką mają politykę i trzeba się z tym pogodzić.
Scout to w wojsku synonim zwiadowcy. Tak się nawet pojazdy zwiadowcze nazywa. Zwiadowca to twardy, odważny, mężczyzna a nie jakaś lalunia-pusia co mu zimno w samochodzie. Ja nie widzę problemu, że tylko w 4x4 jest webasto. Brać 4x4 i po problemie. Różnice między 4x4 a Scoutem są znikome (poza wyglądem). Ciut wyższe opony które do 4x4 też się da założyć.
Powinni według mnie iść dalej i zrobić wersję "WRC" czyli liftback 5d z 2.0 tsi 4x4 i bez tapicerki, tylnej kanapy, wygłuszeń i ze szczątkową deską rozdzielczą.. klima manualna... i tylko w opcji... bez ESP z ABS wyłączanym przyciskiem. Seryjna rozpórka z przodu i z tył. Cena pomniejszona o koszty tych niepotrzebnych rzeczy oraz ich montażu i jest fun.
krzynol, no własnie dziwna sprawa....zawsze myślałem, że scout to taka sama octa 4x4 tylko z dodatkowymi plastikami....w końcu obydwa modele mają napęd na 4 kółka więc o co kaman? :szeroki_usmiech :roll: :twisted:
Komentarz