uuuuuuuhahahahahaha.dobre.kobieca klasyka
[O1] Wyjecie fotela kierowcy i pasazera
Zwiń
X
-
[O1] Wyjecie fotela kierowcy i pasazera
Panie i Panowie mam pytanko odnosnie wyjecia fotela kierowcy i pasazera. Na fotkach zaznaczyłem 1,2,3 co mi sie wydaje, ze tu trzeba jakies ruchy wykonac :diabelski_usmiech - wiec prosilbym o pomoc tych co fotele wyciagali. Chcem je troszeczke odświezyc (choć ponoc sa czyste......., a, ze pogoda jest jaka jest wiec wezme je do domku pod kaloryfer i moment beda suche)
-
-
Cześć,
Prawidłowo na początek powinno się odłączyć klemę minusową od akumulatora. Potem trzeba odłączyć wtyczkę podgrzewania foteli / bocznej poduszki powietrznej (pod siedzeniem z przodu). Następnie przesunąć fotel do przodu maksymalnie i wyjąć zaślepki z listem na prowadnicach. Dalej jak na załączonym rysunku.
Pozdrawiam
ThsZałączone pliki
Komentarz
-
-
1. Przesuwasz fotel maksymalnie do przodu
2. Odkręcasz śrubokrętem gwiazdkowym schowane pod zaślepkami śrubki i ściągasz osłony prowadnic
3. Przesuwasz fotel mniej więcej na środek i odkręcasz 2 śruby kluczem 13
4. Delikatnie popychasz fotel do tyłu i gotowe. UWAGA ! Jeżeli masz poduszki lub czujnik zapięcia pasów bezpieczeństwa to "wyjechaniu z prowadnic" przechyl fotel i odepnij znajdujące się pod nim wtyczki
Do roboty !
Komentarz
-
-
Ths, ulysse, a "1" z mojej fotki ruszam?
Zamieszczone przez ThsWg mnie nie. Osobiście demontowałem te fotele i poza tymi dwoma śrubami mocującymi fotel do podłogi i plastikowymi osłonami prowadnic nic innego nie odkręcałem.
Komentarz
-
Komentarz