MisiekWAW, No przykra sprawa, bo teraz bedzie od cholery zalatwiania, bo u nas nic nie ma latwo. Wymieniaj i maluj caly element, nie daj sobie wcisnac ciemnoty, ze kit nie odpadnie z tej ostrej krawedzi :idea:
Kupuje nowa O1 z 1.9TDI
Zwiń
X
-
Kupuje nowa O1 z 1.9TDI
Witajcie
Jestem tu nowy, w przyszlym tygodniu skladam zamowienie na O1 w wersji Ice+, z silniczkiem 1.9TDI.
Czy to dobry wybor w tej cenie? Silnik podobno jest niezly?
Tu mam pytanko do kolegow z woj. lubelskiego. W ktorym salonie powaznie traktuja klientow no i potem w miare powaznie podchodza do naprawy ew usterek? Myslalem o Bialej Podlaskiej...
aha.
jak myslicie co moge wysepic z tzw extrasow ? Auto bedzie kosztowalo okolo 63 tys, myslalem o wysepieniu lakieru metalik i podlokietnika.
Jakiekolwiek tipsy i porady dla swiezaka mile widziane :szeroki_usmiech
pozdrowienia
HS
-
-
Re: Kupuje nowa O1 z 1.9TDI
Zamieszczone przez jotkaJakiekolwiek tipsy i porady dla swiezaka mile widziane :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Fajny silniczek polecam - lepiej mi się widzi niż ten nowy 2.0 TDI a jak będziesz chciał trochę podnieść moc to lajtopwy programik zrobi Ci 135 KM / 290 NM - wtedy dopiero poczujesz że żyjesz a autko wyprzedza! ( chłopaki Ci to zrobią po kabelku - nie tracisz wtedy gwarancji - zawsze można przywrócić ustawienia seryjne)TDI AGR 90KM seria / 115 KM po wirusie
DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL
Chiptuning / Tuning elektroniczny, posiadamy własną hamownię,
Brodnica kujawsko-pomorskie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez jotkaJakiekolwiek tipsy i porady dla swiezaka mile widziane :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
W zeszły roku , w grudniu , odebrałem nową O1 , Tour Plus Ice+. Cena 62800 , w "gratisach" było :
- kpl. opon zimowych;
-blokada skrzyni biegów;
-radio mp3 - Sony (co prawda najtańszy model )
-słynne dywaniki gumowe (kur...a łaskę robią ,co ?!!!)
Cena też początkowo była wyższa ale dostałem 2700 zł rabacik i dlatego pofatygowałem się po zakup do Szczecinka ani do odległej o 28km Piły (Szczecinek to ok. 80km)
Targuj się ile wlezie , zawsze salon woli dać ci coś w wyposażeniu niż zejść z ceny.
P.S. Metalik oczywiście jest w podanej cenie. (wtedy 1700zł dopłaty) no i klimatronic mi wsadzili za 500zł dopłaty do "zwykłej" klimy która była niedostępna wtedy.
Aha - zapytaj o wycieraczkę tylnej szyby bo zdziwisz się jak ja !!! Naiwnie wierzyłem ,że to oczywiste iż taki "gadżet" jest zamontowany... A skąd !!! 500PLN dopłaty... nawet się zresztą nie zająknęli o takiej możliwości... No i nie mam wycieraczki z tyłu...:-(Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
A obejrzyj sobie auto dokładnie przy odbiorze !
Napisałem to, bo ostatnio wczoraj byłem w salonie coby podejrzeć jak jest montowana środkowa uszczelka gumowa maski, ta przy uchwycie zamka. Chciałem sobie takową domontować bo przed liftem nie było i plastikowa pokrywa silnika się brudzi od wody w deszczu. Otwieram maskę Octy Tour i ..... nie ma !!!! jest tylko 6 otworków do klipsów mocujących tą uszczelkę. Potem patrzę a na reflektorach też nie ma gumowych uszczelek.
Co prawda była to benzyna 1,6 ale te uszczelki to chyba nie jest jakiś wypas ???
Nie chciało mi się sprawdzac, czego jeszcze nie ma ale wyglądało to tak jakby Skoda montowała te auta z tego co im jeszcze w magazynach zostało, takie sprzątanie :wink:
No chyba, że ktoś się nie bał i z......ł. Tyle, że żadnych śladów tam nie było aby kiedyś istniały te uszczelki.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jotka.....Jestem tu nowy, w przyszlym tygodniu skladam zamowienie na O1 w wersji Ice+, z silniczkiem 1.9TDI. .......jak myslicie co moge wysepic z tzw extrasow ? Auto bedzie kosztowalo okolo 63 tys, myslalem o wysepieniu lakieru metalik i podlokietnika.....
Mysle że możesz więcej wysępić niż lakier i podłokietnik. Na dzień dobry -5% jak dobrze pogadasz do 10%.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JantarFajny silniczek polecam - lepiej mi się widzi niż ten nowy 2.0 TDI a jak będziesz chciał trochę podnieść moc to lajtopwy programik zrobi Ci 135 KM / 290 NM - wtedy dopiero poczujesz że żyjesz a autko wyprzedza! ( chłopaki Ci to zrobią po kabelku - nie tracisz wtedy gwarancji - zawsze można przywrócić ustawienia seryjne)pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JantarFajny silniczek polecam - lepiej mi się widzi niż ten nowy 2.0 TDI
PEACEnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
myślę,że jak trafisz na spoko gościa to da się dość sporo wyśepić
Ja odbierałem w pażdzierniku zeszłego roku - dostałem:
1. lakier metalik - ok.1700zł
2. opony zimowe
3. radio mp3
4. instalację radiową na tył samochodu
5. dywaniki gumowe
6. blokadę skrzyni biegów
7. RABAT - 8.000ZŁ
8. Jak puścisz bajerę, że bierzesz car'a na taxi to jeszcze 1.000 zł wysępisz - mi się to udało
I to wszystko - razem ok. 15.000
Polecam dobrą bajerę.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
63000-15000=48000 23%
zatrudnie kolege jako handlowca - od zaraz :szeroki_usmiech
technicznie: jaki masz okres wypowiedzenia?
A przynajmniej pojedz ze mna do Kopera po auto jak wytargujesz ponad 20% to reszta dla ciebienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqZamieszczone przez jotkaMyslalem o Bialej Podlaskiej...
jest fajna sztuka z ksenonami i alusami juz dla mnie zaklepanaco prawda nieco przekroczyla moj zakladany na poczatku budzet ale niech tam
pozdrowka
JK
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez cieqProponuje Chełm
Komentarz
-
Niecały miesiąc temu odebrałem O I tour 1,9. Cena 62500. Lakier metalik + alarm + kultowe dywaniki gumowe ( z zawijającym się pod lewą stopą językiem ) + siatka w bagażniku. Negocjacje prowadziłem z najbardziej wrednym i chamskim kierownikiem salonu w całej sieci skody. Dodatkowo wytargowałem bonusowe założenie CB i głośników tylnych.
Jak Koledzy już napisali targować się, targować i jeszcze raz targować. To oni muszą sprzedawać, a Ty co najwyżej możesz kupić.
Pozdro i powodzenia.
PS
W liftach tylna wycieraczka jest opcją do produkcji ( ok 6 tygodni ) i podlega dopłacie. Gdyby mi się nie spieszyło to faktycznie bym zamawiał bo naprawdę się przydaje.W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez RudiW liftach tylna wycieraczka jest opcją do produkcji ( ok 6 tygodni ) i podlega dopłacie. Gdyby mi się nie spieszyło to faktycznie bym zamawiał bo naprawdę się przydaje
Fakt, że nawet ładnie wygląda...
Komentarz
-
Kosztuje chyba ze 700 PLN... i jej przydatność jest dość wątpliwa szczególnie jak jest parktronic.
Fakt, że nawet ładnie wygląda...W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
bezduszny
Ja mam roletę na tylnej szybie i prawie nic nie widać... i o to chodzi
Nie mam dzięki temu problemów z oślepiającymi światłami w nocy. Inna sprawa, że ta szyba w O1 nie brudzi się...
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyJa mam roletę na tylnej szybie i prawie nic nie widać... i o to chodzi
Nie mam dzięki temu problemów z oślepiającymi światłami w nocy
Jakaś dedykowana ta roleta czy uniwersalna ? Myślę raczej o słoneczku ale w nocy też sie przyda.
Inna sprawa, że ta szyba w O1 nie brudzi się...
W jeździe miejskiej podczas śnieżycy np. Lub podczas silniejszego deszczu. Co do samoochlapywania się to faktycznie nie ma problemu fak jak to miało miejsce w felci. Dłuższa dupcia robi swoje.W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
bezduszny
Była w dodatkowej opcji kiedy kupowałem (jakiś katalog z akcesoriami). Kosztowała coś około 200 PLN i pasuje do wszystkich O1.
Jej jakość jest całkiem dobra...
Komentarz
-
Zamieszczone przez RomanSNo chyba, że ktoś się nie bał i z......ł. Tyle, że żadnych śladów tam nie było aby kiedyś istniały te uszczelki.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz