Zamieszczone przez bartolini1978
Do ludzi z 3-miasta. Gdzie serwisujecie poza ASO swoje Skody
Zwiń
X
-
Re: Do ludzi z 3-miasta. Gdzie serwisujecie poza ASO swoje S
Zamieszczone przez mjrInteresuje mnie, czy może znacie lub polecacie serwisy zajmujące się Skodami, które miałyby komputer i wiedze przy nowych samochodach.
Do dali byśmy polecane serwisy do listy.
Ja narazie znam tylko ASO.
A co chcesz naprawić??Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoZamieszczone przez mjrInteresuje mnie, czy może znacie lub polecacie serwisy zajmujące się Skodami, które miałyby komputer i wiedze przy nowych samochodach.
Do dali byśmy polecane serwisy do listy.
Ja narazie znam tylko ASO.
A co chcesz naprawić??
A ja oczekuje typowych warsztatów, które zajmują sie generalnie autami Skody.
Sam nic nie musze naprawiać, ale może za rok ta wiedza sie przyda.
Dodatkowo ktoś specjalizujacy sie w SKodach, podbijając mi w ksiązece przeglady, zawsze lepiej wygląda przy odsprzedaży.
Masmo. Ty pisujesz też na DT3M :?:
Komentarz
-
-
Ja osobiście mogę polecić warsztat w Rumi. Dawałem tam kiedyś swoją Felicie, teraz jeżdżę Octavią. Ceny przystępne i wykazują się fachowością - Serwis RumiaJaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mjrRoberta znam, a o Darku dużo dobrego słyszałem.
A ja oczekuje typowych warsztatów, które zajmują sie generalnie autami Skody.
.....Dodatkowo ktoś specjalizujacy sie w SKodach, podbijając mi w ksiązece przeglady, zawsze lepiej wygląda przy odsprzedaży
Proste mechaniczne i serwisowe sprawy robię sam, a jak nie mam czasu jadę do Norauto. Książkę to chyba tylko ASO. BTW Groblewski wcale nie jest taki drogi i ojciec z Octą jeździ czsem do Sopotu do Grobla.
[ Dodano: Wto 29 Sie, 06 12:14 ]
Zamieszczone przez mjrMasmo. Ty pisujesz też na DT3M :?:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mjr... Czy Robert, ma podnośnik cyz kanał :?:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Jak masz wybierac to Robert ja bylem w serwisie dwa razy przed znajomoscia z Robem i juz nigdy mnie nie zobacza nieznaja sie na niczym sa jeszcze dwa warsztaty jeden na Studzienki drugi przed Plichta jadąc od Gdanska chyba Wincentego PolaJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JaroSzJa osobiście mogę polecić warsztat w Rumi. Dawałem tam kiedyś swoją Felicie, teraz jeżdżę Octavią. Ceny przystępne i wykazują się fachowością - Serwis Rumia
Jasne....... :evil:
U mnie wlali do AGRa 4 l oleju, a na moje pytanie (w czasie wlewania) czy nie wchodzi 3,6 l olali mnie
Dzięki temu miałem 1 cm ponad max i musiałem potem strzykawką odciągać
Dla mnie :zastrzelic :zastrzelic :zastrzelicbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
może i dziwne, ale jak widziałem że zaczynają lać olej od razu zapytałem, więc kolo raczej się nie zapomniał
Kotlet może i stary, ale używając "szukaj" ludzie szukają takiego info - a ja właśnie po poście kolegi odwiedziłem ten warsztatbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b82Zamieszczone przez MasmoZamieszczone przez mjr... Czy Robert, ma podnośnik cyz kanał :?:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz