masz dwie wersje w octavi. jedna z jednym sygnałem, druga ma dwie tuby.
a teraz sprecyzuj pytanie: masz pojedynczy, a chcesz mieć dwie tuby ( pewnie donośniejszy), czy tez chcesz mieć dźwięk modulowany. w takim przypadku trzeba pewnikiem wymienić i wstawić coś a'la tjunink
ja mam podwójny ale z tego co pamiętam mozesz lekuchno zmienic tonacje śróbką w syrenach jak się niemyle to nr śrubki 6 lub 7 ale juz dokładnie nie pamietam a jeśli coś wiecej to tak jak radzi huwe.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Chcialbym miec wlasnie 2 tuby ale nie wiem w sumie ile do tego trzeba doplacic
i jak sie do tego zabrac
Jaki problem? Kup 2 sygnały zamontuj i podłącz.
Nie musisz też wcale robić na oryginalnych może byc cokolwiek na 12V co będzie działać i będzie ci odpowiadać. Ja bym robił trąby (famfary) takie od TIR-ów. Brzmi fajnie i słychać na 1 km. :lol:
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Gdybyście mieli jednen sygnał to byście wiedzieli o co chodzi. Taki sygnał brzmi jak w maluchu...
mnie to nie przeszkadza. to ma działać , a nie byc przyjemne dla ucha.
jak chcesz głośno to ładuszesz pneumatyka ( najlepiej od razu coś a'la PKP z małą sprężareczką). to nawet tir przy tym się chowa. :diabelski_usmiech
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
A mój kolega w Fiacie pandzie miał Takie właśnie PKP jak staliśmy na przejeździe kolejowym a jakieś panny przechodziły przy zamkniętym szlabanie jak za trąbił to był ubaw. A może syrene przeciw lotniczą dać całkiem niezły efekt by był.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz