octavia 1,9 tdi asv 110 km

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • perduto
    Classic
    • 2013
    • 4

Zamieszczone przez Agamek12
    Powkurzam trochę, ale... za 70kzł można mieć (również schodzącego ze sceny) Aurisa z bardzo bogatym wyposażeniem i zupełnie prostym i bezawaryjnym silnikiem 1.6i 132KM... Skoro Bravo jest brane pod uwagę, to czemu nie Auris...?
    Tak, wiem, nie było go na liście i ma mały bagażnik...

Aha, chodzą ploty, że w związku z wejściem za chwilę nowego aurisa Toyota będzie dawała ekstra upusty na obecny model
    Auris tak jak napisales ma dla mnie za maly bagaznik ..Tak sobie teraz na ceny popatrzylem tego aurisa to gdyby mial ten bagaznik wiekszy o 100 litrow to by sie mozna bylo zastanowic..a tak...

Dagie - No widzisz ty jeździłeś i30 ja ceedem i wrażenia mamy obaj dobre. Mi ceed podoba się bardziej w środku (zegary) z zewnątrz tez troszkę ale jak bym miał miedzy tymi dwoma wybierać to pewnie zdecydowałaby cena i wyposażenie.

bzyq_74 - koreance teraz to dość dobry wybór...no i cruzem 1.4 turbo muszę się przejechać bo 1.8 w benzynie jechałem to za przeproszeniem ten samochód nie jechał w ogóle...

Aha i jesli chodzi o auta to bardzo chetnie poslucham innych propozycji niz te ktore napisalem w pierwszym poscie. To nie jest scisla lista z ktorej chce wybierac..te akurat ogladalem i cos o nich wiem.
  • wojtekjoz91
    Classic
    • 2012
    • 3

panowie mam problem musze wymienic sprzeglo i kolo zamachowe i tu pojawia sie problem poniewaz jeden mechanik twierdzi ze to jest dwumas natomiast drugi ze zwykle kolo zamachowe a zeby bylo smieszniej dzwoniac do serwisu uslyszalem odpowiedz ze na dwoje babka wrozyla bo moze byc albo to albo to takze prosze o pomoc??

Komentarz

• chimek11
      Rider
      • 2007
      • 482

masz na 99.9 % dwumase.

sztywne koło było tylko w AGRze i to do nr nadwozia 100 000

ja polecam zamienic na jednomaseowe/sztywne koło i wirusik i bedzie

Komentarz

Pracuję...