Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
[O2] Rozrusznik
Zwiń
X
-
w niskich temperaturach to każdy kiepsko kręci kwestia dobrej akumy jeśli chodzi o rozrusznik to trudno powiedzieć wymieniać czy regenerować czytaj naprawiać pytanie ile oryginał kosztuje a ile naprawa ja jestem zwolennikiem naprawy zawsze taniej no i gwarancję na naprawę masz 6 miesięcy chociaż nowy to 12 miesięcy
Musisz znać konkretnie model jaki masz w aucie i porównać ceny nowego zadzwonić ile naprawa i wtedy podjąć decyzję a jak masz dobrego elektryka i mechanika w jednym to będzie jeszcze taniej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136Wczoraj zauwarzyłem że przy temperaturze powyrzej -10 kiepsko pali auto długo musi pokręcic żeby zapalił.
Sprawdziłbym stan naładowania akumulatora i stan świec żarowych.
W sumie, to założyłeś dwa wątki na podobny temat.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136Błąd ma tylko jeden o niesparawnej świecy żarowej 4 ale mówili że standardem jest ten komunikat, i że działa
Jak wszystko działa to w sterownikach powinno być czysto , ŻADNYCH BŁĘDÓW !!!O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
picia136, jeszcze raz Ci napiszę, bo widzę nie zauważyłeś
Świece do wymiany - najlepiej cały komplet
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez picia136Błąd ma tylko jeden o niesparawnej świecy żarowej 4 ale mówili że standardem jest ten komunikat, i że działa
Jak wszystko działa to w sterownikach powinno być czysto , ŻADNYCH BŁĘDÓW !!!"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz