pytam z ciekawości ile max idą wasze Octavie.
Wczoraj swoja trochę przetrenowałem i max 160 km/h przy 3000 obr/m na 5 biegu, fakt ze trochę pod górkę, na równym myślę ze 170 bym wycisnął
To odpowiedni wynik przy AGR?
moja poszla 200 na obwodnicy ostrowi ale myslalem ze kola poodpadają :P hehe a ostatnio tez mialem zatrzymala sie moc na 170 potem na 120 wiecej niechciala isc,zero kontrolek ni nic :idea: wracalem do domu to szla normalnie o max 150 ale moc byla jeszcze wczesniej niebylo :?: nie wiem o co chodzi
juz taki temat był, idzie ile tuner do pieca dołożył czyli 2.4zł i jeszcze pójdzie :szeroki_usmiech
Ty sie nie wypowiadaj bo masz za dużo kucy :szeroki_usmiech :twisted: btw zawsze jak miałem motocykl uwielbiałem tekst "Panie ile to wyciąga...??" odpowiedz krótka 2 laski na dzień
juz taki temat był, idzie ile tuner do pieca dołożył czyli 2.4zł i jeszcze pójdzie :szeroki_usmiech
Ty sie nie wypowiadaj bo masz za dużo kucy :szeroki_usmiech :twisted: btw zawsze jak miałem motocykl uwielbiałem tekst "Panie ile to wyciąga...??" odpowiedz krótka 2 laski na dzień
e tam za dużo, myśę że w sam raz aczkolwiek ciągle mało :szeroki_usmiech
e tam za dużo, myśę że w sam raz aczkolwiek ciągle mało :szeroki_usmiech
Tobie zawsze mało :diabelski_usmiech
Piramida zapytam jakie masz heble ( chodzi o klocki ) na tyle bo mi sie jakoś tak szybko starły...
najpierw to musze tą glupia piz*e doprowadzic do normalnosci bo po tym jak dostala w palnik az po kres swoich mozliwosci przez miesiac jezdzila idealnie tak jak przy zakupie, a teraz znowu zaczyna platac figle i fochy stroic i muli dupe z kazdego biegu praktycznie. Nie wiem czy to wina dpf'a czy pomopwtryskow? Czy po prostu zrobic program i wtedy wszystko minie.. najchetniej udalbym sie do DGW ale czy tam zrobie ewentualnie wszystkie usterki? (pompki,dpf,program itd?)
Ja jak kupilem autko, to udalo sie maks troszke ponad 220 km/h na liczniku na autostradzie w okolicach rudy slaskiej w drodze do gliwic. Ile rzeczywiscie to nie wiem, bo licznik troche przeklamuje. Ja tam wole nie jezdzic takimi predkosciami
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
1,9 TDI ASV wyciągnąłem licznikowe 195 i ani grama więcej nie chciała.
2,0 TDI 16V BKD licznikowe 220 a ile na prawde , nie wiem. Miała jeszcze chęć ale droga się kończyła.
Tyle z moich diesli :P
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz