leszekmw, klapke obiegu wewnętrznego sprawdzałem, jest ok - zamyka się i otwiera prawidłowo
Szyba przednia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wloCzy może ktoś orientuje się ile kosztuje w ASO wymiana przedniej szyby w Octavii I. Samochód jest na gwarancji więc zdaje się, że jestem skazany wyłacznie na ASO.
Tylko co to ma do gwarancji ? Myślę, że warto się jednak przedtem upewnić.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
bezduszny
-
Re: Szyba przednia
Zamieszczone przez wloWitam wszystkich!
Czy może ktoś orientuje się ile kosztuje w ASO wymiana przedniej szyby w Octavii I. Samochód jest na gwarancji więc zdaje się, że jestem skazany wyłacznie na ASO.
Z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam!
wloPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
Re: Szyba przednia
Zamieszczone przez kristoZamieszczone przez wloWitam wszystkich!
Czy może ktoś orientuje się ile kosztuje w ASO wymiana przedniej szyby w Octavii I. Samochód jest na gwarancji więc zdaje się, że jestem skazany wyłacznie na ASO.
Z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam!
wlo
Jeszcze 560 jestem w stanie zapłacićJak mi rzucą tysiąć to będę miał ból głowy
[ Dodano: Nie 03 Wrz, 06 23:00 ]
Zamieszczone przez RomanSZamieszczone przez wloCzy może ktoś orientuje się ile kosztuje w ASO wymiana przedniej szyby w Octavii I. Samochód jest na gwarancji więc zdaje się, że jestem skazany wyłacznie na ASO.
Tylko co to ma do gwarancji ? Myślę, że warto się jednak przedtem upewnić.Octavia Tour Combi
Komentarz
-
Komentarz