Gdzie rozrzad w trojmiescie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukasz_octa
    Drive
    • 2007
    • 49

jak , rozbierałeś schowek ?
    ASV 2005 r.
    150/320 Nm
  • lolek_2
    Classic
    • 2006
    • 35

Witam, chcialem sie przywitac

Czy ktos moglby polecic mi jakis sprawdzony warsztat w trojmiescie badz okolicach (nie ASO) gdzie wymienia mi rozrzad w Octavi 1.9 TDI. Ile orientacyjnie taka usluga moze kosztowac (robocizna) ?

Dziekuje

Komentarz

• Masmo
      L&K
      • 2005
      • 1145

Re: Gdzie rozrzad w trojmiescie

Zamieszczone przez lolek_2
      Czy ktos moglby polecic mi jakis sprawdzony warsztat w trojmiescie badz okolicach (nie ASO) gdzie wymienia mi rozrzad w Octavi 1.9 TDI.

Jesteśmy jedną z największych polskich firm o zasięgu międzynarodowym. Na rynku działamy od 2006, od ponad dekady realizujemy do kilkuset modyfikacji rocznie.

I radzę czytać posty i używać opcji "szukaj", bo jakiś tydzień temu było prawie identyczne pytanie:
      Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• ZYBI68
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 697
        • Octavia II (1Z3)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

TUNE-UP ok ale sprawdz u Plichty mieli promocje bardzo dobra 699 czesci+wymiana tylko to i nic innego bym tam nie robil a dlaczego to zapytaj w TUNE-UP :szeroki_usmiech
        Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• Masmo
          L&K
          • 2005
          • 1145

Zamieszczone przez ZYBI68
          .....u Plichty mieli promocje bardzo dobra 699 czesci+wymiana tylko to i nic innego ....
          Zrobiłem taniej :wink:
          Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• ZYBI68
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 697
            • Octavia II (1Z3)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

super a ja myslalem ze maja najtaniej :wink:
            Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• divino-pablo
              Drive
              S_OCP Member
              • 2006
              • 89

kompletny rozrzad kupilem w sklepiku skody na kolobrzeskiej (niedaleko mackowego) za cos kolo 542 po rabacie plus pompa wody cos kolo 208 koniecznie a wymianke zrobilem u groblesia za cos kolo 275 po rabacie.
              U groblesia materialy bylyby cos kolo 200zl drozsze - ale przynajmniej masz 2 latka gwarancji na materialy i robocizne

Robertos z TUNE UP tyz jest dobry w te klocki ale go poznalem dopiero po wymiania rozrzadu, no i swe autko serwisuje w serwisie w ramach przegladow (a ewentualne wymiane czesci robie we wlasnym zakresie lub u jakiegos tanszego mechaniora)

Pozdro
              Asia & Pablo-(vel Divino-Pablo)