jak , rozbierałeś schowek ?
Gdzie rozrzad w trojmiescie
Zwiń
X
-
Re: Gdzie rozrzad w trojmiescie
Zamieszczone przez lolek_2Czy ktos moglby polecic mi jakis sprawdzony warsztat w trojmiescie badz okolicach (nie ASO) gdzie wymienia mi rozrzad w Octavi 1.9 TDI.
Jesteśmy jedną z największych polskich firm o zasięgu międzynarodowym. Na rynku działamy od 2006, od ponad dekady realizujemy do kilkuset modyfikacji rocznie.
I radzę czytać posty i używać opcji "szukaj", bo jakiś tydzień temu było prawie identyczne pytanie:
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
TUNE-UP ok ale sprawdz u Plichty mieli promocje bardzo dobra 699 czesci+wymiana tylko to i nic innego bym tam nie robil a dlaczego to zapytaj w TUNE-UP :szeroki_usmiechJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZYBI68.....u Plichty mieli promocje bardzo dobra 699 czesci+wymiana tylko to i nic innego ....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
super a ja myslalem ze maja najtaniej :wink:Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
kompletny rozrzad kupilem w sklepiku skody na kolobrzeskiej (niedaleko mackowego) za cos kolo 542 po rabacie plus pompa wody cos kolo 208 koniecznie a wymianke zrobilem u groblesia za cos kolo 275 po rabacie.
U groblesia materialy bylyby cos kolo 200zl drozsze - ale przynajmniej masz 2 latka gwarancji na materialy i robocizne
Robertos z TUNE UP tyz jest dobry w te klocki ale go poznalem dopiero po wymiania rozrzadu, no i swe autko serwisuje w serwisie w ramach przegladow (a ewentualne wymiane czesci robie we wlasnym zakresie lub u jakiegos tanszego mechaniora)
PozdroAsia & Pablo-(vel Divino-Pablo)