[O1] poszukuje pomocy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kapelmajster
    Classic
    • 2013
    • 21

[O1] poszukuje pomocy

Pozdrowienia :-)

ps. ja chce zeby Polska byla II Skandynawia :-) (no poza tymi podatkami na samochody;-)
  • JacekT
    Drive
    • 2011
    • 68

[O1] poszukuje pomocy

Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy szkodników, licze na waszą pomoc. A mianowicie wczoraj po podrózy do Torunia i kolejnej mroźnej nocy rano jak odpaliłem moją skodzinkę to pali mi się kontrolka od air baga. Nie wiem czy coś się stało czy poprostu błąd wywaliło po mrozach i dlatego mam prośbę, Poszukuję osoby z Łodzi, która ma laptopa i kabelek żeby podpiąć i skasować mam nadzieję ten błąd. Najlepiej z teofilowa i okolic ktoś. Ja przyjadę do chętnego, który mi pomoże. Z góry dziękuję i liczę na Waszą pomoc

Komentarz

• tom.tom
      Rider
      • 2009
      • 296

Zakładając że cały system airbaga jest OK, to kontrolka zapala się po spadku napiecia zasilającego poniżej 8 V. Normalnie dzieje się to np. podczas rozruchu na dużym mrozie, ale wtedy kontrolka gaśnie po jakiejś sekundzie. Jeżeli natomiast błąd się powtarza lub napięcie siądzie na dłużej, wtedy kontrolka świeci się ciągle.

Ale to tylko gdybanie. Gdybyś był w okolicach Cieszyna / Tychów / Katowic to mógłbym pomóc
      Pozdrawiam tom_tom

Komentarz

• g4cek
        Rider
        • 2011
        • 402

JacekT, posprawdzja kostki pod fotelami i odłącz klemę na 20 minut.

Komentarz

Pracuję...