[O1] Sterownik zamka centralnego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wielebny
    Classic
    • 2011
    • 19

Zamieszczone przez parasite
    Thundi, nie bardzo rozumiem czy ten rysunek jest poprawny czy nie jest w końcu, ale dokładnie to jest mój manewr.
    Jest poprawny zepnij górę obrazka z dołem i masz dokładnie twój rysunek.
    Zamieszczone przez parasite
    Myślę, że ten rysunek wszystko wyjaśnia
    Tak jechać wolno jeśli wcześniej masz znaki lub linie na jezdni, jeśli ich nie ma to skąd wiesz że ktoś z prawego ci nie walnie w auto bo droga w którą skręcasz ma jeden pas.
    Taki numer masz na Żmigrodzkiej gdy jedziesz od miasta do Trzebnicy - parę razy miałem sytuacje gdy to osoba jadąca najpierw lewym pasem potem wewnętrznym wymusza na mnie ucieczkę z drogi bo ona skręca na Trzebnice i ja też - 2 razy uciekałem na chodnik unikając zderzenia.

Poza tym Podstawowa zasada w prawo skręcamy ze skrajnego prawego pasa chyba że jest oznakowanie mówiące iż można inaczej - nie skręcamy więc z lewego pasa!
  • kerajnt
    Ambiente
    • 2010
    • 104

Witam czy znacie może jakiś model sterownika zamka centralnego który bedzie miał opcję otwierania szyb z pilota , posiadam moduł komfortu i sterownik nie orginalny domyka mi szyby z pilota ale chciałbym w pełni wykorzystać możliwości Octavi . Nie mogę znaleść nigdzie takiego sterownika
    OCTA

Komentarz

• rumcajs_kr
      Rider
      • 2011
      • 318
      • Fabia

Ale dotychczasowy sterownik Ci tylko zamyka szyby?

Jeżeli oczekujesz czegoś co będzie działało to polecam poszukać na forum programu "Motordiag Komfort Manager Lite 1.20" i nim przez kabelek zaaktywować sobie min. domykanie/otwieranie szyb z pilota w kluczykuJedyne co będziesz musiał zrobić aby zamknąć/otworzyć okna to dłużej przytrzymać przycisk otwarcia/zamknięcia na pilocie :diabelski_usmiech No chyba,że nie masz oryginalnego kluczyka z pilotem, to wtedy się jedynie chyba alledrogo kłania+szukanie dalej na forum
      Moja nowa pasja

Były posiadacz O1FL

Były posiadacz 6Nki

Komentarz

• kerajnt
        Ambiente
        • 2010
        • 104

no tu jest problem właśnie że nie mam orginalnego kluczyka sterownik osobny mam dołożony do pilota ale on tylko domyka szyby a szukam takiego który by otwierał i zamykał szyby z pilota
        OCTA

Komentarz

• Krzycho-63
          Rider
          • 2007
          • 628
          • Superb II (3T4)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez kerajnt
          ale on tylko domyka szyby a szukam takiego który by otwierał i zamykał szyby z pilota
          Poszukaj sterownika ,który posiada sterowanie dodatkowym kanałem i to wyjście zastosuj do otwierania szyb.
          Skoda Superb II Ambition
          2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• kerajnt
            Ambiente
            • 2010
            • 104

dodatkowy kanał to prócz kanału który szyby zamyka żeby miał dodatkowy kanał przepraszam za takie pytania ale nie jestem biegły w elektryce
            OCTA

Komentarz

• Krzycho-63
              Rider
              • 2007
              • 628
              • Superb II (3T4)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez kerajnt
              dodatkowy kanał to prócz kanału który szyby zamyka żeby miał dodatkowy kanał przepraszam za takie pytania ale nie jestem biegły w elektryce
              Dodatkowy kanał to np:wyjście do otwierania tylnej klapy,które możesz wykorzystać do opuszczania szyb.
              Skoda Superb II Ambition
              2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

Pracuję...