Wymiana mieszka zmiany biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xanton
    Classic
    • 2013
    • 11

Zamieszczone przez Gaber
    Witam. Świetne dodatki które ożywiają wnętrze. Mam jedno pytanie: z jakiego materiału są wykonane poszczególne "wkładki".
    Nie wiadomo, ale mają cholerną wartość bo macherstudio nie może się z nimi rozstać :diabelski_usmiech
  • sas2109
    Drive
    • 2011
    • 80

Witam nie znalazlem nigdzie odpowiedzi na moje pytanie. Chcialbym wymienic mieszek zmiany biegow razem z gałka i ramka ktora niestety pekla mi. Problem w tym ze wiekszosc takich zestawow dostepnych na allegro posiada nr katalogowy ramki 1U0 711 115 a na mojej jest 1U0 711 113. Orientuje sie ktos czym roznia sie te ramki? Moze ktos wymienial i wie czy ten z allegro bedzie pasowal do O1 przed liftem.

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8162
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

sas2109, zwróc uwage na gałke, bo w 1,6 jest 22mm - w gieldzie ocp teraz nawet taka jest.
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• sas2109
        Drive
        • 2011
        • 80

Wiem gałkę już zmierzyłem i raczej niespodzianek nie będzie, nie jestem tylko pewny tej ramki wymiary niby podobne ale kształt itd itp.

Komentarz

• Jeżyk
          Rider
          • 2009
          • 691

sas2109, TUTAJ jest podobny problem, tylko kolega zmierzył ramki i wyszły mu 2 wielkości. Pewnie miał je w rękach. To wprawdzie stareńki post ale zawsze masz jakiś punkt odniesienia.
          Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

Pracuję...