mi tam sie srednio podoba...
bi xenony do o2 ?
Zwiń
X
-
bi xenony do o2 ?
witam
przymierzam sie do zamiany seryjnych reflektorow O2 na xenony i juz prawie kupilem gdy wpadlo mi w oko to ogloszenie
Dołącz do Świstaka i zawieraj transakcje w sieci. Sprawdź, co sprzedają Twoi znajomi i handluj, nie płacąc za wystawianie ofert.
czy w o2 byly montowane bixenony ?
jaka bylaby przerobka czy to samo jak z xenonami czy jeszcze trzeba by cos z rzezbic ze sterowaniem przeslona ?
co o tym myslicie ? czy gosciu przekoloryzowal ?
-
-
Gosciu napisal "Bi-xenon" bo to ladniej brzmi i z marketingowego punktu widzenia sprzedawca czuje sie duzo lepiejnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Podepnę się ze swoim pytaniem dotyczącym O2. Załóżmy, że kupuję za te 1600PLN dwa reflektory ksenonowe. Czy ktoś wie, co dalej, aby to świeciło i działało jak trzeba? No i kilka pytań:
1. Czy w reflektorze jest zintegrowany układ samopoziomowania?
2. Czy jest tam również przetwornica?
3. Czy standardowa wiązka da się wykorzystać, czy trzeba coś rzeźbić?
4. Czy nie trzeba potem przeprogramować kompa?
To tyle pytań na początek... Jeśli ktoś wie, będę wdzięczny za odpowiedzi...Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
oto co gosciu mi odpisal:
Odnośnie tych lamp to jest to klasyczny bi-xenon , w którym jest montowana
ruchoma przesłona realizująca zmianę świateł , nie jest to żadna przeróbka .
[...]
aż okazało się że na rynki
Europy wschodniej nawet w opcji nie można było zamówić bi-xenona , tylko
zwykły xenon , natomiast na zachodnią Europę były bi-xenony , taka już jest
polityka koncernów samochodowych.Te lampy są oryginalne , żadna przeróbka
czy podróbka.
no i co wy na to ?
Komentarz
-
-
marzenie
Zamieszczone przez FunGousEuropy wschodniej nawet w opcji nie można było zamówić bi-xenona , tylko
zwykły xenon , natomiast na zachodnią Europę były bi-xenony , taka już jest
polityka koncernów samochodowych.
polecam lekture stron typu www.skoda.de www.skoda.co.uk www.skoda.fr
i odnalezienie tam bixenonow do O2 - jak beda to chetnie sam zakupienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Poprosze numer tych lamp.
To nie bedzie trudne, wtedy sprawdzimy co to jest :diabelski_usmiech
Tu spis z ETOS-a, wszystkie sa podwojne i wersji tych lamp wystepuje pelno. Kwestia jest taka, jesli podwojnym nazywamy bi-xenon to dlaczego nie ma pojedynczego nigdzie w ETCE/ETOSIEZałączone pliki
Komentarz
-
-
Re: marzenie
Dokładnie to klasyczny xenon , w którym jest montowana ruchoma przesłona doświetlająca drugi odbłyśnik (w którym jest zwykła halogenowa żarówka) - prawdopodobnie błednie nazywane bi-xenonem.
Bi-xenon to będzie tam gdzie są dwa żarniki, dwa zapłonniki na jeden reflektor.(jak w droższych autach - audi czy co tam)
Albo wyporwadźcie mnie z błędu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft
[ Dodano: Sro 13 Wrz, 06 17:30 ]
No i jeszcze ja tam odpowiadałem w tym poście :2kc Brak słówSkoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slaviBi-xenon to będzie tam gdzie są dwa żarniki, dwa zapłonniki na jeden reflektor.(jak w droższych autach - audi czy co tam)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz