Demontaż licznika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaksebastian
    Classic
    • 2012
    • 5

Demontaż licznika

Enriquez, pomijam fakt, ze odpalenie GoPro to JEDEN WCISK - tylko inwalida z oberwanymi palcami i up... przez piratów językiem go nie obsluzy - aczkolwiek mozna wciskac paliczkami stopy ...

Zamieszczone przez Enriquez
    pomijam ofcourse fakt, że ktoś spierniczy z miejsca zdarzenia
    No to po co taki blackbox ? W naszym dzikim kraju ucieczka z miejsca zdarzenia, to dosyc pospolita sprawa. Niedawno shado, a dzisiaj moj znajomek z bloku mial taka syt - gosc go staranowal jakims Pikapem frontowym grillem, a raczej orurowaniem i sp... :evil:

Ja potrzebuje full klasy nagranie, zeby nie bylo słodkich bąków ze strony jakiejkolwiek ubezpieczalni. A jak przesadze z predkoscia i skoncze na drzewie, to rodzina tez bedzie miec pamiatke ... w HD, bo sama kamerka sie nie rozp... :twisted: :twisted: :twisted: ( sorry, za moj czarny humor :P )

Sam mysle o zakupie drugiej GoPro - juz nie w celach stricte krecenia z auta, ale do motosportu juz stricte - na tor aby pozniej zlozyc cos fajnego
  • danielxx1
    Classic
    • 2010
    • 22

Demontaż licznika

Witam wszystkich, mam pytanko a więc muszę zdemontować licznik wiem iż trzeba odłączyć akumulator, ale czy nic mi się nie po blokuje lub pozawiesza po ponownym podłączeniu akumulatora? OCTAVIA II RS 2006 125KW

Komentarz

• conan
      Rider
      • 2011
      • 546

Nie musisz odłączać akusia do licznika. Ja wyciągałem i nie odłączaliśmy i wszystko działa jak ma.
      Do łatwego demontażu przygotuj sobie dwie cieniutkie blaszki które wsuniesz u góry licznika w miejscu zaczepów bo lubi mocno siedzieć :wink: . A do tego najlepiej wyciągnąć środkowe kratki wtedy można ręką od tyłu popchać.
      Moja skodzinka o2
      Blacharstwo i lakiernictwo Autoklinika

Komentarz

• danielxx1
        Classic
        • 2010
        • 22

conan -- serdeczne dzięki

Komentarz

Pracuję...