Co to jest?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kpt_Kloss
    Classic
    • 2011
    • 24

Co to jest?

piramida, wszystko się zgadza, ale niektórym "prestiż" :wink: nie pozwala na schylanie się do niskiego auta. zalecana jest zmiana na VAN lub SUV, bo to zdaje się ich ulubiona pozycja, znaczy jak za biurkiem :szeroki_usmiech
    prestiż :arrow: brzuch :diabelski_usmiech
  • Jureczek1964
    Ambiente
    • 2010
    • 132

Co to jest?

Otóż w mojej Octavce na wszystkich 4-rech drzwiach mam to coś połamane, niestety nie wiem pod jaka nazwa to się kryje, może ktoś wie co to? Albo ma takie cos na zbyciu w kolorze szarym?
    Załączone pliki

Komentarz

• garsija78
      Classic
      • 2010
      • 23

Cześć w mojej poprzedniej ''jedynce''służyło to jako prowadzenie tych nypelków które wychodza do góry gdy otwierasz drzwi,jeden mi sie kiedyś zgubił i ten nypelek chował sie pod tapicerką i sie nie otwieraly drzwi.Tak na marginesie dziwne że masz wszystkie połamane tam nie ma takiej wielkiej siły,a pozatym to groszowe sprawy więc bez obawPozdro i miłej niedzieli
      Favorit 93,Felicja 98,Octavia I 98(1,8 20 V)Octavia II FL(1,9 TDI)

zieleń arctic

Komentarz

• Jureczek1964
        Ambiente
        • 2010
        • 132

Dzięki bardzo, Tobie tez życzę miłej niedzieli, ja wiem że to groszowe sprawy tylko chodzi mi o to jak się to dokładnie nazywa żeby to wymienić, a mam połamane właściwie po uszczerbiane wszystkie już raczej ze starości, 14 lat pożyło, źle to wygląda trzeba wymienić ;]

Komentarz

• karolw2
          Drive
          • 2010
          • 49

Jeśli o to chodzi to numer 1U0 868 391 strona kierowcy występuje jako jasnoszary i beżowy, 1U0 868 392 strona pasażera, http://www.cc-autodily.cz/voditko-kn...word=190978400 to w sklepie u sąsiadów w Czechach, u nas w ASO na pewno też występuje

Komentarz

• Jureczek1964
            Ambiente
            • 2010
            • 132

dzięki wielkie znalazłem to już i w polsce, tylko cena 15zł za sztukę troszkę odstrasza ;]

Komentarz

• r2r
              RS
              • 2008
              • 4720
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Jureczek1964, taniej nie będzie, a jeśli wymienisz to pozbędziesz się wielu problemów. U mnie poszło jedno z tyłu. "Guzik" schował się pod tapicerkę i drzwi się nie otwierały, co było mega uperidliwe. 15zł za święty spokój to bardzo nie duzo. Nawet razy 4.
              Artur

Komentarz

• Jureczek1964
                Ambiente
                • 2010
                • 132

Tylko u mnie są pokruszone same kanciki, wszystko się trzyma tylko np brakuje po milimetr dwa chodzi tylko o wygląd. Pójdę jutro do serwisu zobaczę co tam mi powiedzą ;]
                Dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia ;]

Komentarz

Pracuję...