bzyq_74, tylko że do pracy zamiast jechać godzinę, jadę 1,5 godziny + wymiana lub czyszczenie turbiny :twisted:
lakier + marker
Zwiń
X
-
lakier + marker
Witam Szlachcianki i Szlachciców
Małe pytanko na piatek 13tego... dzisiaj w nocy jakiś kut... leśny dał popis swojej "sztuki" na lakierze samochodowym zrobił to markerem... ( akurat nie na moim co nie zmienia faktu że aż mi popsuło humor z rana ) i teraz pytanie czym to usunąć wiele tematów jest że benzyna ekstrakcyjna / denatura / woda utleniona lub co zapewne najlepsze rozwiązanie pasta lekko ścierna tylko czy owe środki nie odbarwią lakieru...
Tak wiem powyrywał bym mu nogi z dupy, urwał łeb i nasikał do szyi hehSkoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
-
-
Zamieszczone przez jefryTak wiem powyrywał bym mu nogi z dupy, urwał łeb i nasikał do szyi heh
Na poważnie to w castoramie są takie środki do usuwania markera. Mały spray chyba ok 125ml. Są różne: do usuwania kleju z naklejek, markerów, grafitti itd. Testowałem z markerem permanentym na rowerze i dzia. Do kleju po naklejekach też polecam - działa rewelacyjnie.
Przestrzegają tylko przed stosowaniem na plastiku.
Komentarz
-
Komentarz