Zamieszczone przez mar256
[O1] Bagażnik dachowy
Zwiń
X
-
[O1] Bagażnik dachowy
Witam, moja octavia nie posiada fabrycznych miejsc na bagażnik widocznych na tej aukcji http://allegro.pl/bagaznik-relingi-s...257618665.html
Pierwszy raz spotykam się z tym, że samochód nie ma fabrycznego miejsca do zamontowania bagażnika, które przecież powinien mieć :evil:
W takim razie jaki bagażnik będzie pasował do mojej O1 liftback?
Może można jakoś dodać te "uchwyty fabryczne"?
PozdrawiamB,C 1.8T
-
-
Zobaczę jutro jeszcze raz, ale patrzyłem już kilka razy, bo sam nie mogłem uwierzyć, że nie widzę i wydawało mi się to nieprawdopodobne.
No ale jutro ostatnia szansa dla mojego wzroku :P
[ Dodano: Sro 25 Kwi, 12 12:40 ]
Ciągle nie widzę: dodaję zdjęcia, może ktoś mnie oświeci - jeśli tak to się ośmieszę ops:
Pełna rozdzielczość, żeby było wszystko widać
B,C 1.8T
Komentarz
-
-
Cieszę się, że jeszcze coś widzę
W takim razie chciałbym się upewnić, czy takie cudo będzie pasowało http://allegro.pl/bagaznik-seat-fabi...259366526.html ??
Bo rozumiem że innego wyboru za bardzo nie mam?B,C 1.8T
Komentarz
-
-
A na listwach dachowych nie ma u Ciebie w części przedniej i tylnej dachu zaślepek na szczelinach, w które wchodzą zaczepy bagażnika :?: Przyjrzałeś się dokładnie :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
No właśnie że nie. Takie zaślepki widziałem w O1, ale sedanie. Więc mnie zdziwiło, że u mnie nie ma. Jest jedna długa listwa, bez niczego.... To wygląda mniej więcej jak na zdjęciach, które zamieścił Rudd.... Jak mi się uda to jutro też zrobię fotki i wrzucę.
[ Dodano: Sob 28 Lip, 12 23:01 ]
No i trochę mi to zajęło, ale pogadałem z "mądrymi głowami" i dowiedziałem się, że rzeczywiście, w tym modelu jedyną możliwością jest baza z łapkami pod uszczelki. Nie zamieszczam więc zdjęć listwy...
Jednak przyjrzałem się temu, co jest pod listwą... No i takie znalazłem tam otwory:
Dwa są z przodu, jeden mniej więcej na środku i dwa przy tylnym słupku... Jak dla mnie to każda Skoda jest przygotowana pod relingi, więc jak komuś zależy to może założyć pewnie relingi i na nie bazę....
Dla zainteresowanych - link:
Post Bazylosa może być interesujący...
Ja chyba jednak zostanę przy bazie pod uszczelki.
[ Dodano: Sob 28 Lip, 12 23:08 ]
Coś z likiem nie zagrało, więc jeszcze raz:
Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz