czy w każdej tak samo ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adamdw
    Classic
    • 2014
    • 1

czy w każdej tak samo ?

ja bym zadnego z nich nie kupil, ale gdybym np. musial (??) kupic nowe auto duze i tanie... to chyba bylby to logan, jesli faktycznie od tej ceny mozna odjac ze 2500 zl, to wychodzi.... 26.400 zl :-)))) i to ma juz sens....

polecam ten artykul, jego autor mial Logana potem kupil Yeti... za ok.75k zl... ktore mu sie psulo i wlasnie je staral sie sprzedac po 3 latach z malutkim przebiegiem za 45k zl.... i nikt nie kupil.... (on teraz chce kupic Lodgy....!). tu jego tworczosc....

Tytuł to wolne tłum. skrótu MCV (Multi Convival Vehicle) oznaczającego Dacię Logan w wersji kombi. A jest ona niezwykła, skrywa 7 wygodnych miejsc, bardzo ekonomiczny silnik wysokoprężny, a co najważniejsze jest najtańszym autem tego typu na rynku. Przepis na hit tego roku?

ps. rapid IMHO nie jest 10k drozej warty... moze z 5k to jeszcze ale wiecej bezsensu...

ps. zobaczycie, ze Rapid jeszcze stanieje... (nie tylko przez Logana, ale np. nowe Clio kombi...)
  • tomek230983
    Classic
    • 2012
    • 2

czy w każdej tak samo ?

Witajcie, koledzy jeśli zadaję to pytanie w nie odpowiednim dziale to wywalic, otóż od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem Octavii 1.9 TDI 2009r kombi i tu mam takie pytanko czy w waszych skodach pod maską znajdują się również nie estetyczne spawy mig magiem pasu przedniego, po jednym punkcie przy okularze na reflektor spawy podłużnic przednich do karoserii spawy słupków dachowych widoczne po zdjęciu tapicerki dla świętego spokoju napiszcie czy skoda tak konstruuje samochody bo pan z serwisu skody powiedział że tak ma byc
    Tomek

Komentarz

• Kicer
      Ambiente
      • 2011
      • 217

Łatwiej by było jak by były zdjęcia. Poza tym jesteś pewien że masz pod maską silnik BLS?
      Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...

Komentarz

• Bili
        Rider
        • 2010
        • 373
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Dokładnie łatwiej by było po zdjęciach coś wywnioskować.
        Porównaj sobie te spawy z innymi fabrycznymi co do których jesteś pewniejszych, że wykonała je fabryka.
        Pozdrawiam.
        Michał

Komentarz

• tomek230983
          Classic
          • 2012
          • 2

nie niestety typu silnika nie znam podałem pierwsze lepszy aby się zarejestrowac skodę posiadam dopiero od tygodnia i jestem świeży w tej dziedzinie jutro w dzień zrobię foto i dołączę

[ Dodano: Wto 15 Maj, 12 20:55 ]
          z tego co kojarzę to fabryka chyba w ogóle nie spawa tylko zgrzew
          Tomek

Komentarz

• AdamB
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 8033
            • Octavia IV (NX3)
            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

tomek230983, wstaw fotki i wtedy zobaczymy