przepraszam zachowałem sie jak gówniarz to się więcej nie powtórzy ops:
Ceny nowej Octavii
Zwiń
X
-
Ja zamawialem auto w grudniu i wyprodukowane zostalo tez w grudniu... w zeszlym tygodniu a wiec juz w nowym roku dostalem fakture z cena jaka wytargowalem w grudniu (bez zmian)... a teoretycznie powinno byc tak ze cena na fakturze jest cena z dnia sprzedazy (czyli tegoroczna) a nie cena z dnia zamowienia !
W kazdym razie mnie zadna podwyzka nie objela :-)
Natomiast formalnie znizki za 2004 rok produkcji tez nie dostaje (bo zamawialem w 2004 roku) ale dostalem zadowalajaco innych znizek wiec generalnie jestem zadowolony :-)
BTW: troche nie rozumiem tej podwyzki o 3 tysie (na auta zamawiane w tym roku) szczegolnie przy tak dobrych relacjach EUR/ZŁA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebMach, a Ty gdzie kupowałeś fure, że taki jesteś zadowolony ze zniżek?
kolega tez tam od kupna serwisuje swoja PD130 i mimo sporych odstepstw od oryginalu wszyscy przyjmuja go tam z usimiechem na twarzy :wink: ...i nie probuja leciec w ch$#^%$A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
A ja zwracam honor Skodzie!
Zmieniła się cena bo zmienili specyfikację, teraz elegance dostaje w standardzie również:
1. Czujniki parkowania przód i tył,
2. Pakiet skórzany,
3. Wycieraczkę tylnej szyby.
Ale ja i tak łyknę rocznik 2004 jak będzie interesująca mnie kombinacja wersji, silnika i koloru :wink:
Komentarz
-
Komentarz