kolor lakieru - kod

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Trawis
    Classic
    • 2007
    • 25

kolor lakieru - kod

daneczek76 nie wiem czy to ustrojstwo będzie pasić moje jest o symbolach 0208217121 lub 0280 na początku ale końcówka sie zgadzaco do ceny to można dostać niby orginał boscha w Poznaniu za 200 zł całą (podejżewam że z aut kradzionych lub bitych)
    w Cieszynie za 270 zł lizak
    Myśle że co sie odwlecze to nie uciecze ale narazie planuje polatać na czyszczonym choć szukam odpowiedniego płynu do czyszczenia takiego nagaru jaki tam powstaje.
    Powiem szczerze że jestem pełen podziwu dla tego jak teraz chodzi choć myłem to tylko benzyna ekstrakcyjna no l wczoraj jakiś model na B-4 :shock: zaatakował mnie z partyzanta i choć miał benzynke :szeroki_usmiech to miał ze mna spore kłopoty dałem w pedał i :diabelski_usmiech na tych szajsowatych drogach moja pszczółka poszła jak strzała ale warunki były tylko na 1,4 zł ops: a jak ja kupiłem to pod szczecinem :lol: miałem 1,7 zł musze ja gdzieś sprawdzić. :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
    jedno jest wyczuwalne turbina wchodzi na obroty dopiero na 1,9 - 2,0 tyś / obr. a wcześniej zaczynała troszke szybcieji chyba bardziej płynnie choć to może być złudzenie jestem dobrej myśli i będe informował jak cos zacznie sie dziać choć nie należe do rajdowców to lubie czuć że mzszyna jest sprawna.
  • maciek1
    Ambiente
    • 2006
    • 155

kolor lakieru - kod

czesc,
    Czy ktos moze mi pomoc z odczytaniem kodu lakieru mojej OI ?

Chcialbym zamowic sobie pisak do poprawiania odpryskow lakieru (od kamieni glownie), co sadzicie na ten temat ? ( ma to sens czy sa jakies lapsze sposoby)[/list]

Pozdrawiam, Maciek
    Załączone pliki
    Octavia 1.9 TDI 99' SLX COMBI 110KM AHF

Komentarz

• RomanS
      Elegance
      • 2004
      • 804

Wygląda na to, że jest to 9900, w tym samym wierszu jest KS, nie wiem, czy to dotyczy lakieru. Najlepiej pokaż po prostu tę nalepkę tam, gdzie chcesz zamawiać lakier.
      Co do pisaka, może lepszy byłby pędzelek ? Zależy pewnie od wielkości ubytków i rodzaju lakieru.
      Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

KS to wnetrze SLX szary basket a kod koloru 9900 to taki zakręcony numer widze, bo kolor to chyba granit-metalik numer koloru F7S sprzedawany tez pod oznaczeniem L8L8 :wink:
        Spritmonitor.de

Komentarz

• maciek1
          Ambiente
          • 2006
          • 155

Dzieki za informacje !

Juz zakupilem Lakier.

Pozdrawiam,
          Maciek
          Octavia 1.9 TDI 99' SLX COMBI 110KM AHF

Komentarz