[O2] radio + zestaw glosnomowiacy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kopec
    Classic
    • 2014
    • 1

Gratki nowego nabytku i patrząc na poprzednika za długo serią nie zostanie
    Pozdrawiam i szerokości
  • damianby
    Classic
    • 2012
    • 3

Witam Panie i Panowie jestem nowy na tym forum i przeczytałem wszystkie posty jakie dotycza wątków radia i GSM

Odbieram nowa Octavie jako że wcześniej zainteresowałem się tematem radia w Skodzie podjąłem decyzje, że kupie tylko sama instalację 8 głośników a radio we własnym zakresie na allegro.

Ale po dogłębnej analizie wpisów na forum uświadomiłem sobie, że błędem było nie kupienie zestawu GSM II lub III. Interesuje mnie nawet bardziej niż samo radio zestaw głośno mówiący i stad prośba do Was:

czy istnieją jakieś radio fabryczne mające wbudowany BT?
    czy jest szansa na podłączenie do radia SWING (w zależności co odpowiecie na pytanie wyżej) zestawu głośnomówiącego np CK100 noki?
    czy jak zamówiłem zestaw 8 głośników to będę miał tą osławioną druga antenę ?

pozdr DB

Komentarz

• Tatanka
      Classic
      • 2010
      • 30

Ja mam radio Sony z BT i dziala bardzo dobrze. Za 400 zl mam radio, zestaw glosnomowiacy i jeszcze dodatkowy schowek pod radiem ;-)
      Skoda Octavia II liftback 2004, 1.9 TDI PD 77kW BJB, Classic, Black Magic

Komentarz

• damianby
        Classic
        • 2012
        • 3

No właśnie się zastanawiam nad jakimś zestawem bo kupienie tego samego przy użyciu fabrycznych modułów to na allegro:

1. moduł bluetooth to 800 PLN
        2. radio np Bolero tez kolo 800 PLN

nie rozumiem tylko dlaczego bolero do Superb 'a jest tańsze od bolero do Octavii?

może się ktoś bardziej kompetentny wypowie i czy jest szansa na zaoszczędzenie tych 200PLN

Komentarz

Pracuję...