osłona , roleta przeciwsłoneczna na przednei drzwi kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grabol79
    Classic
    • 2011
    • 25

jesli ktos czytał Auto Swiat z testem OIII to tam sa podane długosci siedziska w OIII, Leonie, A3 i G7 i powiem ze nie jest tak najgorzej z ta dlugoscia a druga sprawa to chyba celowy zabieg w celu wywołania efektu WOW czyt. ile tu miejsca na nogi.....

Mam pytanie : ile osob ktore brały udział w tych rozmowach o dlugosci kanapy jezdzi z tyłu a jesli nie to kto .... podpowiem : dzieci , zona ( na pewno drobne mamy zony.....) i czasem tesciow sie wiezie lub rodziców ktorzy chyba juz nie sa takimi obserwatorami jak my...... wiec apeluje ! - KONIEC TEMATU KANAPY jest jaka jest i inna nie bedzie i tym gadaniem tego nie zmienimy
  • matompra
    Ambiente
    • 2010
    • 220

witam, mam taki problem iż w upalne dni słoneczko dostające się na moją (kierowcy) lewą rękę bardzo mi dokucza, jestem alergikiem a ciągłe przyklejanie "kotka" na przylepiec jest uciążliwe, czy ktoś może spotkał się z montowaną roletą w drzwi kierowcy aby można było chociaż częściowo osłonić lewą część ciała? Pozdr.
    Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
    Była:
    Jest:
    1) Octavia 1,4 TSI

jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis

Komentarz

• mikolaj
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 366
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest przyciemnienie szyby, wybierz najjaśniejszą i będzie ok.

Komentarz

Pracuję...