pytanie do posiadaczy ETKI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blachus
    Classic
    • 2010
    • 11

Zamieszczone przez Kicer
    Też tak mam na zimno chodzi jak malina. Złapie temperature to na luzie czuć jak kopie silnik w bude. To nawet nie sa wibracje, to tak jakby ktoś kopał Cię w fotel. Nie ma się czym przejmować, mówie troche się tym najeździłem (pracowałem w serwisie) i nie pamietam przypadku który by chodził ładnie. A może nie zwróciłem uwagi :roll: kto wie...

Pzdr MAricn

Dobrze to określiłeś kopanie w fotel. Ale niedaje mi to spokoju, trzeba coś z tym zrobić, jakaś zmiana mapy u tunera coś pomorze ? Burza mózgów !

Przemik dzięki trochę mnie uspokoiłeś z układem wtryskowym. A uszczelniacze pompek mają z tym coś wspólnego ??

Jeszcze chodzi mi po głowie synchronizacja wałków rozrządu bo w gr4 mam 2.5 stopnia. Niebawem się za to zabiore, ale to raczej nic nie zmieni ;/
  • keraj998
    Rider
    • 2008
    • 359
    • Volkswagen

poszukuję numeru elementu wchodzącego w skład podłokietnika w O2 z lat 2004 - 2012, chodzi dokładnie o rolętę/żaluzję/maskownicę osłaniającą otwór z którego wystaje dźwignia ręcznego, wskazany element przesuwa się wraz z dźwignią ręcznego w prowadnicach umiejscowionych wewnątrz podłokietnika :diabelski_usmiech
    dzisiaj z nieznanych przyczyn wskazany gumowy pasek wraz ze wcmocnieniem postanowił się urwać
    "Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"

Komentarz

• trooper
      Rider
      • 2011
      • 525
      • Octavia III combi (5E5)
      • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Chodzi może o 1Z0 713 187 "żaluzja hamulca ręcznego"?
      Moja Balbina

Komentarz

• keraj998
        Rider
        • 2008
        • 359
        • Volkswagen

Zamieszczone przez trooper
        Chodzi może o 1Z0 713 187 "żaluzja hamulca ręcznego"?
        niewiem, ale może ktoś podpowie
        "Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

Tak, to jest to - 1Z0 713 187 9B9.
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...