Hmm ja kiedys wymienilem szybe, za free w serwisie, przy okazji polerowania auta pochlapania mi farba przez taka jedna firme. Niby ok, mysle, ze jak koles bedzie pyszczyl, ze szyba nie z tego roku co auto, to mu kaze mierzyc lakier i ogladac auto. Taki byl plan, bo dzisiaj stuknalem lewy przod i bede musial malowac :/ wiec wymiana szyby sie zemsci, bo koles bedzie myslal, ze dzwon byl niezly skoro wymiana szyby, a mi tylko lampa poszla i porysowalo zderzak, maske i blotnik. Kurcze z ta wymiana szyb to moze potem byc roznie
szukaj na allegro w twoim rocznkiu i wymień jeszcze raz :diabelski_usmiech
Na szybkiego zerknąłem na aukcje z których wynika, że cena jest nie jest zła. Cena to nie wszystko ważny jest stan i pochodzenie. Przebieg jak na auto z gazem może jest faktyczny. Mało podałeś szczegółów.
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
no autko jest praktycznie gole jesli chodzi o wyposazenie. tylko abs wspomaganie centralny 2xpp i to chyba wszystko. wersja lx millenium nie wime czym sie rozni od innych wersji. dziwne ze nie ma elektrycznych szyb.
ja bym szukał diesla, ale wiem ze cięzko, jak nie potrzebujesz butowac auta to bierz, dokładnie sprawdz je i jak sie podoba bierz,poza tym, ktoś podjedzie z chłopaków i doradzi. z twej okolicy
Ja sprzedałem 98 r z pierwszą rejestracją w marcu 99r. za 16 tyś. to było w maju tego roku z przebiegiem 103 tys i byłem pierwszym włascicielem i co najważniejsze nie był zagazowany.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
bez obrazy koledzy posiadajacy ów motorek M@rcin, czy jeździłeś tym autem? czemu ten motor? przecież to wogóle nie jedzie.
Nie lepiej dołożć pare złoty i kupić co najmniej TDI 90KM ?
Poza tym czy znasz ten samochód bo jak na 7lat to przebieg bardzo mały w szczególności że gaz zakłada się raczej aby zaoszczędzić i przy normalnych przebiegach. Jeśli to coś jest sprowadzone to moja rada jest taka:
odpuść sobie i omijaj dużym łukiem (to auto)
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
samochod juz zakupiony wiec dzieki wszystkim za rady. przebieg pewny bo to od znajomego wiec sam widzialem ile jezdzil. tez bym wybral disla ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. zeby sie tylko nie psul to bedzie ok. pozdrawiam.
Komentarz