Mój teściu chce kupić O2 i prosił mnie żebym zasięgnął języka w tej sprawie, więc wstępne założenia co do samochodu podam i bardzo proszę o poradę.
Dysponuje (teściu) kwotą 35 000 pln i celuje w zakup Octavii 2 od 2006r, diesla powyżej 130 KM-w najgorszym razie-im więcej tym lepiej , skrzynia manual - nadwozie dowolne. Jest możliwy zakup dobrego auta w tej cenie? Które silniki najlepiej się sprawdzają, a które omijać szerokim łukiem? Jakiego wyposażenia warto poszukać? Wiem że w Audi polecali silniki 1.9 tdi, nie wiem jak się spisują 2.0 TDi, no i porządana moc to 150-160 KM.
Jak nie wiesz to nie zabieraj głosu...pytanie aktualne...zwłaszcza jeśli chodzi o polecane i nie silniki...
fido920, a czemu się tak gorączkujesz? pytałeś to odpowiedział ze będzie ciężko Troszkę respektu dla starszych stażem z forum
Tu masz fajna ofertę z silnikiem 1,9, czyli z bardzo dobra opinia i z fajnym wyposażeniem. http://otomoto.pl/skoda-octavia-C24412516.html
Pozdrawiam
Mój teściu chce kupić O2
Dysponuje (teściu) kwotą 35 000 pln i celuje w zakup Octavii 2 od 2006r. Jest możliwy zakup dobrego auta w tej cenie?
:haha:
pewno że jest możliwy
tylko co to będzie to ja nie wiem :lol:
Takich znawców na różnych forach pełno, a ich posty zbyt wiele nie wnoszą-poza tym na otomoto za 35 tyś można już coś poszukać-więc jeśli tak ironicznie ktoś traktuje moje pytanie, to mógłby uzasadnić.
Zamieszczone przez Arundill
Zamieszczone przez fido920
Jak nie wiesz to nie zabieraj głosu...pytanie aktualne...zwłaszcza jeśli chodzi o polecane i nie silniki...
fido920, a czemu się tak gorączkujesz? pytałeś to odpowiedział ze będzie ciężko Troszkę respektu dla starszych stażem z forum
Czasami głowa siwa a łeb durny, więc respekt zachowam dla tych co na niego zasługują
[/quote]Tu masz fajna ofertę z silnikiem 1,9, czyli z bardzo dobra opinia i z fajnym wyposażeniem. http://otomoto.pl/skoda-octavia-C24412516.html
Pozdrawiam[/quote]
a, jednak można...:-) dzięki kolego, czekam jeszcze na jakieś propozycje jeśli ktoś ma chęć pomóc...
... tematy podobne są, ale tylko podobne i jednoznacznych odpowiedzi nie znalazłem, czy lepszy 1.9 czy 2.0-poza tym zanim się do nich dokopię sporo czasu minie, czasem prosta podpowiedź jakiś link i jest duże ułatwienie...w końcu fora są też dla ludzi którzy nie siedzą na nich na "co dzień"...
... tematy podobne są, ale tylko podobne i jednoznacznych odpowiedzi nie znalazłem, czy lepszy 1.9 czy 2.0-poza tym zanim się do nich dokopię sporo czasu minie,
zajęło mi to dokładnie 30 sekund...
Zamieszczone przez fido920
czasem prosta podpowiedź jakiś link i jest duże ułatwienie...w końcu fora są też dla ludzi którzy nie siedzą na nich na "co dzień"...
ale trzeba dać też coś od siebie a nie czekać na gotowe...
Komentarz