centralny zamek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mamisiek
    Classic
    • 2007
    • 1

centralny zamek

Zamieszczone przez pantol
    Czy duża jest różnica w jakości sygnału pomiędzy założeniem anteny z tyłu na klapie bagażnika a założeniem jej na dach ???
    Jak będzie to na magnesie... to i tak i tak będzie kiepsko...

Teoretycznie na dachu jest najlepiej... a ile dokładnie to trzeba by sprawdzać na miernikach jakiejś bazówki.
  • tom1
    Classic
    • 2006
    • 2

centralny zamek

witam czy ktoś wie czy można naprawic c.z bo mam zepsute lub wie gdzie najtaniej kupić zepsuł mi się lewy przód i tył pozdro

Komentarz

• Paweł T
      Elegance
      • 2006
      • 784

elektryk
      TDI ASV 140KM 300Nm

Komentarz

• henio
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 631

No nie zaraz Cię koledzy zjedzą opcją i w sumie będą mieć racje bo kilka postów niżej było o tym pisane http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=6162.Ja też pisałem o tym zamku sporo , poszukaj w archiwum.Napisz co Ci się dzieje bo niewiele z tego pytania wynika. :wink:

Komentarz

• MARCUS
          Ambiente
          • 2005
          • 230

Centralny zamek - drzwi lewe - 420 zł/szt w www.skodaczesci.pl, a w serwisie 435 zł/szt + usługa = 500 zł.

Komentarz

• ZYBI68
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 697
            • Octavia II (1Z3)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Ale nim wywalisz zamek to naprawde poczytaj w archiwum X :lol: mialem to samo okazalo sie ze byl ulamany kabelek w oslonie gumowej poczytaj inne posty lub skontaktuj sie z daneczek76 on pisal na ten temat
            Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

• tom1
              Classic
              • 2006
              • 2

elektryk sprawdzał wszystkie przejscia ok twierdzi ze zamki sa do wymiany czy da się zregenerowac czy wymienić

Komentarz

• nico21
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 2640
                • Volkswagen

tom1, ja bym sam jescze raz sprawdził instalacje, watpie zeby mu sie chciał zagladac do przewodów w tej gumie miedzy drzwiami a karoserią.
                DACAR.team

Komentarz

• ZYBI68
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 697
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

nico21 ma racje mi serwis tez oferowal zamki elektrycy to samo padl zamek razem z znajomym znalazlem przyczyne okazalo sie to o czym pisze nico21
                  Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

Pracuję...