Opinie na temat skodaczesci.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TAnnA
    Drive
    • 2007
    • 44

daroo: jedno z drugim nie ma nic wspolnego

Jezeli licznik przy 100 km/h zawyza o 8 km/h to przy wskazaniu 5,5 l/100 km oznaczaloby to, ze zuzylismy 55 l do przejechania 1000 km na liczniku ( 920 km realnie ) i nasz 55 litrowy bak zostal wyssany do pusta jednak nie przejedziemy tyle poniewaz faktycznie silnik zabiera 6 l/100km ( komputer zaniza o 0,5l ) wiec przy okolo 915 km na liczniku ( 840 km realnie ) nasz samochod stanie.

Nie wymagam, zeby komputer pokazywal ilosc spalonego paliwa na realna ilosc przejechabych kilometrow, chce zeby bylo to zgodne z iloscia pokazywana przez sam komputer - jezeli komputer pokazuje ze przejechalem 1000 km ze srednim spalaniem 5,5 l /100 km to po wjechaniu na stacje powinienem wlac do baku okolo 55 litrow ( jakies odchylki sa napewno mozliwe ale 0,5 l to okolo 10% moim zdaniem za duzo, dopuszczalne bylo 0,1-0,2 l/100km jak to mialem przed wirusem w moim AGR
  • Pulse
    Rider
    • 2006
    • 461

Witam,

Do tej pory wiele razy sprawdzalem ceny na skodaczesci.pl ale jeszcze nigdy tam nie kupowalem. Chcialbym sie dowiedziec jak oceniacie ich dzialalnosc i czy sprzedawane tam czesci sa napewno oryginalne bo ceny w porownaniu do ASO maja naprawde zabojcze.
    :: O1 AXR Kombi

Komentarz

Pulse, ja kupuje tylko w zmax i wszysko jest oryginał.

Komentarz

• Paweł T
        Elegance
        • 2006
        • 784

części oryginalne, ja tam kupuję
        jak mają zamienniki to mówią i mówią czy dobre czy kiepskie
        kupowałem niedawno rozrząd kompletny i klocki przednie (100PLN)
        wcześniej wycieraczki, filtry i sprawdzałem kompem błędy, bo u nich można to zrobić gratis
        TDI ASV 140KM 300Nm

Komentarz

Pracuję...