Prosze o rade jaka bylaby najlepsza instalacja LPG do O1 2.0 aqy.
Zalezaloby mi na mozliwie najmniejszym spadku mocy oraz bezawaryjnosci instalacji i silnika.
Prosze o polecenie mozliwie najlepszego zakladu montujacego lpg na terenie woj. malopolskiego - krakow, myslenice, nowy trag.
Instalacja oraz zaklad przy spelnieniu powyzszych warunkow oczywiscie nie musza byc najtansze.
Z gory dzieki.
Sterownik: STAG, Landi R., BRC itd.
Każdy z nich się nadaje i spełni swoją funkcję. Staga można polecić, bo jest naprawdę dobry i ogarnie go w razie potrzeby chyba każdy (a na pewno większość) gazownik. Nie twierdzę jednak, że pozostałe sterowniki są gorsze. Zależy od budżetu i tego, co dany zakład montujący oferuje.
Wtryski: Hana, Matrixy, Valteki (stawiałbym na Hana lub Matrixy).
Zbiornik: oczywiście toroida w koło. W O1 wchodzi spora, ok 50 kilka - 60 litrów, czasami większe.
Zakładu nie wskażę niestety, ale doświadczony gazownik to podstawa. Jak jest jakiś druciarz to nawet najlepszą instalkę popieprzy
mam podwójną podłogę w swojej wersji, i ta dolna jest podniesiona a na co dzień tego nie widać i nie przeszkadza, no z 550km zwykle przejeżdżam a w trasie nawet 700 ponad się da 8)
mam podwójną podłogę w swojej wersji, i ta dolna jest podniesiona a na co dzień tego nie widać i nie przeszkadza, no z 550km zwykle przejeżdżam a w trasie nawet 700 ponad się da 8)
I jak koledze zsolpyw zależy na większym przebiegu między tankowaniami to jest wskazówka co można zrobić
Komentarz