Jaki jest kolektor w Oti I AEE czyli 1.6 (75 KM)??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Artiks
    Ambiente
    • 2007
    • 143

Jesli ktos nie otrzyma koszulki lub wynikna jakies inne problemy, to prosze o przeslanie do mnie e-mail'a na adres mi.ki(at)orange.pl

Za zmycze najprawdopodobniej bede musial zwrocic Wam kase. Zrobie to na konta z ktorych otrzymalem pieniadze, chyba, ze ktos ma jakies inne wymagania to tez prosze o maila.

Jak widzicie czas wysylki koszulek to żenada i przepraszam Was za to.

Jesli o mnie chodzi to jestem zdrowy i pewnie za jakies 1,5-2 miesiace znowu dolacze do grona posiadaczy Octavii.
    Poniewaz nie chce mi sie sciemniac, bo to i tak nic wielkiego wobec kolei życia, wiec napisze, ze bedzie to model RS TDI kombi - no chyba, że mnie piorun trafi or sth... - sami wiecie...

Przepraszam, ze nie odbieram telefonow, nie odpisuje na smsy, itd.

Jak sie ogarne to stane sie ponownie aktywnym uzytkownikiem forum OCP - poki co mam jeszcze troche na łbie...

Pozdrawiam Was i do uslyszenia

BTW: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku...
  • Andrev3
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 6116

Witam wszystkich zainteresowanych niesieniem mi pomocy. Chciałbym założyć gaz w mojej Oti ale że jestem jej szczęśliwym posiadaczem do paru tygodni to jeszcze nie wszystko o niej wiem.
    I dlatego chciałbym się dowiedzieć jaki posiada kolektor ten silnik Tzn. 1.6 (75 KM) AEE
    I chciałbym wiedzieć jak tam jest wytrysk? Jednopunktowy czy wielopunktowy?
    Z góry dzięki za odpowiedź
    Ps. Bede też wdzięczny za podpowiedzenie mi jak ten gaz włożyć i jakie macie doświadczenia z gazem w tego rodzaju silniku.
    Pozdrawiam
    RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• tomi98
      Rider
      • 2004
      • 564

w tym silniku jest plastikowy kolektor - więc najlepiej się sprawdzi sekwencja , polecam Landi Renzo Omegas, mam taką od 2,5 roku ( przebieg 50kkm) i chodzi rewelacyjnie Średni pali 8,5 do 9 l gazu 8)

ps. więcej znajdziesz na forum - temat wiele razy wałkowany :wink:

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

Dzięki Tomi za info
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• dynia
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2005
          • 134

Re: Jaki jest kolektor w Oti I AEE czyli 1.6 (75 KM)??

Zamieszczone przez Andrev3
          Witam wszystkich zainteresowanych niesieniem mi pomocy. Chciałbym założyć gaz w mojej Oti ale że jestem jej szczęśliwym posiadaczem do paru tygodni to jeszcze nie wszystko o niej wiem.
          I dlatego chciałbym się dowiedzieć jaki posiada kolektor ten silnik Tzn. 1.6 (75 KM) AEE
          I chciałbym wiedzieć jak tam jest wytrysk? Jednopunktowy czy wielopunktowy?
          Z góry dzięki za odpowiedź
          Ps. Bede też wdzięczny za podpowiedzenie mi jak ten gaz włożyć i jakie macie doświadczenia z gazem w tego rodzaju silniku.
          Pozdrawiam
          Ja mam Landi Renzo mam juz 200kkm na LPG i ostatnio reduktor musialem wymienic bo padl po takim przebiegu cale szczecie ze wprowadzili jednokomorowy reduktor wiec koszt tylko 400zl a nie jak byl poprzednio dwukomorowy do aut do 150kM za 750 zl ...
          Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..

Komentarz

• tomi98
            Rider
            • 2004
            • 564

Zamieszczone przez Andrev3
            Dzięki Tomi za info
            to może dostanę takiego zielonego "ptaszka" :wink:

Komentarz

• Andrev3
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 6116

W takim razie zainwestuje w Landi Renzo... tylko musze troszkę grosza przystukać. A punkcik Tomi masz dodany
              RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• tomi98
                Rider
                • 2004
                • 564

słuszna decyzja

trzeba pamiętać, iż te 75 koni to i tak mało ,a przy sekwencji nie ma żadnej straty mocy !

znajdż tylko dobry zakład do montażu gazu !!!!!!!!!!!!!

Komentarz

Pracuję...