Zamieszczone przez Agamek12
kapanie przy ulewnych deszczach
Zwiń
X
-
Oni nie mieli, to powiedzieli ze jest niedostepna - a nuz zdecydujesz sie kupic u nich nowa Astre. A jak pojdziesz do konkurencji po Classica to zaden zysk dla nich.JapapiTagi: Brak
-
Witam
Czy komuś z Was kapało do środka przy bardzo ulewnych deszczach przy prawych tylnych drzwiach oczywiście przy zamkniętych szybach w O2Tour?
-
Komentarz
-
Dobrze wiedzieć. Autko siedzi w serwisie. Jutro przy odbiorze sprawdzę czy jest mokro... w nocy ma wreszcie padać. :P
Komentarz
-
u mnie leje od dwóch dni. Auto stoi na dworze i jeżdżę nim w tym deszczu codziennie. Nie ma objawów przebicia.Zamieszczone przez pandzikw nocy ma wreszcie padać
Spadam się pakować dalej...PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Witam, mi po odbiorze z serwisu już w pierwszym tygodniu kapało do środka tylko na rękaw kierowcy. Serwis wymienił uszczelkę i nic to nie dało. Kupiłem silikon do uszczelek i po problemie.Pozdrawiam GregorS
Komentarz
-
Mi też się zdarzało że kapło w przednich drzwiach po stronie kierowcy, regulacja drzwi na zawiasach pomogła :wink: ale stawiam że u mnie to wina starych uszczelek ( tych twardych, które w późniejszym czasie aso wprowadziło nowe)
Komentarz
Komentarz